Domov / Glasba / Saša Lendero predstavlja novo pesem »KAM STE ŠLI, PRIJATELJI«

Saša Lendero predstavlja novo pesem »KAM STE ŠLI, PRIJATELJI«

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki je v slovenski radijski eter poslala že lepo število brezčasnih uspešnic (Ne grem na kolena, Levinja, Mandoline, Metulj, Mama, ljubim cigana Jana, Luna, Mamma Mia, Da ne padem dol…), je bila s svojo ekipo ponovno ustvarjalna. Nastala je čustvena, izpovedna pesem KAM STE ŠLI, PRIJATELJI, ki je – kljub kančku nostalgije, vendarle takšna kot Saša – pozitivna in živahna!
Nov radijski singel ponovno združuje vse, kar potrebuje pesem za to, da postane uspešnica – izrazito melodijo, čustven naboj in izpovedno besedilo in tisto nekaj, kar se zasidra v uho in spomin.

»Življenje prinese vse!« pravi simpatična pevka. »Smeh in solze, vse dobimo! Ljudje pridejo v naša življenja in jih obogatijo. Nekatera poznanstva se na žalost nekje na poti zorenja in življenja izgubijo, a del nas ostanejo za vedno. V srcu jih nosimo naprej! Ta pesem je posvečena prijateljem – tistim, ki so z nami in tistim, ki jih nosimo v srcu. Eni in drugi ne bodo nikoli pozabljeni! Prav tako,« pravi Saša, »ne bom nikoli pozabila mladostnih sanj in želja ter vseh norih idej. Tako kot pojem v pesmi – Skupaj s spomini zaklenili smo jih v srce, za slabe dni.«

Zanimivost: Pesem je bila skoraj končana že pred poletjem, vendar so takrat Sašo Lendero k sodelovanju povabili fantje priljubljene hrvaške zasedbe Barabe. Menda so bili zelo simpatični in prepričljivi, saj se je v radijskemu že čez nekaj tednov vrtela njihova skupna uspešnica Mišolovka (oz. Diagnoza), ki pa so jo posneli v hrvaškem jeziku.

 

 

Avtor glasbe in aranžmaja: Miha Hercog
Avtorica besedila: Saša Lendero
Bas kitara: Štefan Šarkezi
Kitare, buzuki, bisernica, mandoline: Miha Meglič
Zbori: Manca Špik, Miha, Saša

 

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

Otvoritev krožišča »Malo Hudo« v Ivančni Gorici

Državna Direkcija za infrastrukturo in občina Ivančna Gorica sta zaključila skupni projekt ureditve krožišča »Malo …