Domov / Glasba / GADI SE ČUSTEV NE SRAMUJEJO

GADI SE ČUSTEV NE SRAMUJEJO

Gadi, vedno iskreni, tako v glasbi kot drugače. Prav zato se nas tudi vsaka njihova skladba dotakne na poseben način. Izredno dobra interpretacija ne more biti zgolj igra, ampak se vidi, da fantje tudi v ljubezni mislijo resno, s tem čustvom pa je “nabita” tudi njihova najnovejša Reci, da sem tvoj. 

Angel, greh ter smeh in solze so nasprotja, ki v pravi ljubezni predstavljajo prepreke in uspehe. Vsa čustva ob tem je Primož Ilovar pod svojim in peresom Igorja Pirkoviča upesnil v čutno balado z naslovom Reci, da sem tvoj. Melos Gadov, ki so ga ustvarili v Primoževem studiu pa je popeljal balado v celoto in še do video podobe, za katero je poskrbela videoprodukcija Pratnemer. Čutnost skladbe je v izrazni ples odlično prenesla tudi plesalka Maša Pušnik – svetovna prvakinja v Modernih tekmovalnih plesih – v kategoriji show dance solo.

Gadi si ob predstavitvi skladbe želijo le, da bi si vsak vzel čas zase ter za svoje ljubljene in ob poslušanju lahko začutil predanost baladi, tako kot so jo fantje pri ustvarjanju in izvajanju.

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 22. MAREC 2019

OVEN Čutili boste pretok sveže energije, ki vam bo pognala kri hitreje po žilah. Zelo …