Domov / Lokalno / LIDL v Grosuplju odprl novo prodajalno

LIDL v Grosuplju odprl novo prodajalno

Lidl Slovenija je danes na Cesti dr. Jožeta Pučnika v Grosuplju odprl svojo novo trgovino, sicer 51. v Sloveniji. Nova trgovina prinaša sodobno notranjost in edinstveno nakupovalno izkušnjo. Vodji prodaje za zahodno regijo v Lidlu Slovenija, Mihu Repolusku, sta se pri slavnostnem prerezu traku pridružila župan Občine Grosuplje, dr. Peter Verlič, in Manuela Ham, vodja Hiše zavetja Palčica.

Prijazna do kupcev in okolja

Trgovina je zgrajena v skladu s sodobnimi standardi gradnje in kot taka zagotavlja še boljšo nakupovalno izkušnjo. Kupcem so na voljo tudi sanitarije in kotiček za previjanje dojenčkov, sodelavkam in sodelavcem v trgovini pa prostornejši in svetlejši prostori za zaposlene. Trgovina je obenem zgrajena skladno z visokimi okoljskimi standardi in trajnostnimi usmeritvami ter ima vgrajeno toplotno črpalko, ki bo omogočala ogrevanje trgovine z naravnimi viri toplote.

»Leto praznovanja 10. obletnice mineva v znamenju navdiha. Vseskozi sledimo zavezi, da v naših trgovinah ponujamo izdelke odlične kakovosti po ugodni ceni, in da skrbimo, da se kupci v naših trgovinah dobro počutijo, da je nakup pri nas preprost in hiter. Pozitivne izkušnje iz drugih slovenskih krajev, kjer že stojijo trgovine, zgrajene na ta način, nam potrjujejo, da smo na pravi poti. Prepričani smo, da bo Lidlova trgovina v Grosuplje prinesla kakovostno ponudbo in poskrbela za preprosto dober nakup,« je na otvoritvenem dogodku zbranim dejal Miha Repolusk, vodja prodaje za zahodno regijo pri Lidlu Slovenija.


Otvoritev trgovine je z nagovorom pospremil tudi župan Občine Grosuplje, dr. Peter Verlič: »V prazničnem mesecu decembru smo v Grosupljem dobili še eno trgovino, Lidl dobrodošli. Vem, da so vas naši občanke in občani že kar težko pričakovali. Vsem zaposlenim bi zaželel, da se boste v naši občini dobro počutili, občankam in občanom pa, da nas boste v Lidlu razveseljevali s kakovostnimi izdelki po ugodnih cenah. Posebej pa smo veseli, da tudi vi, skupaj z nami, sledite zelenim ciljem in da bo naša občina tudi z vami še bolj zelena in okolju prijazna.«

Novo trgovino pospremila donacija Varni hiši Palčica

Že vrsto let se Lidl Slovenija ob odprtju novih ali prenovljenih trgovin v mestih poveže z lokalno skupnostjo in izbrani lokalni organizaciji podeli donacijo za pomoč ljudem v stiski. Svojo vpetost v lokalno okolje uresničujejo preko trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet, ki omogoča z majhnimi koraki narediti velike spremembe. Tokrat so se povezali s Hišo zavetja Palčica iz Grosuplja, kateri so podarili 5 vozičkov, polnih prehranskih dobrot in higienskih izdelkov. V imenu društva je donacijo prevzela njihova vodja Manuela Ham, ki se je pridružila tudi pri slavnostnem prerezu traku.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …