Domov / Lokalno / Destinacija Prijetno domače se bo predstavila na sejmu Natour Alpe Adria

Destinacija Prijetno domače se bo predstavila na sejmu Natour Alpe Adria

Destinacija Prijetno domače – Občina Ivančna Gorica bo tudi v letošnjem letu predstavljena na osrednjem slovenskem turističnem sejmu Natour Alpe-Adria, ki bo z 12 turističnimi društvi iz Ivančne Gorice potekal od srede 31. januarja do sobote 3. februarja 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na stojnici, v stekleni dvorani razstavišča, se bodo v dneh od 1. do 3.2.2018 pod okriljem Občinske turistične zveze Ivančna Gorica in Zavoda Prijetno domače predstavila turistična društva iz naše občine, ki so k sodelovanju povabila tudi nekatere turistične ponudnike. Prav tako se na prvi dan sejma predstavlja naša Srednja šola Josipa Jurčiča v okviru Mednarodne turistične tržnice “Več znanja za več turizma”.

Sejem Natour Alpe-Adria je največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe-Jadran, saj letno privabi okrog 15000 obiskovalcev, ki imajo vsako leto možnost spoznati tudi ponudbo iz naših krajev.

Destinacija Prijetno domače – občina Ivančna Gorica je obiskovalcem na sejmu tradicionalno predstavljena kot prijazno okolje z gostoljubnimi ljudmi, bogato zgodovinsko in kulturno dediščino ter rastočo turistično ponudbo. Poseben poudarek bodo razstavljavci letos namenili tudi čebelarskemu turizmu, saj iz naših krajev izhaja znamenita čebela kranjska sivka ter zeleni lepotici Krki, ki k sebi vabi vse zaljubljence. Vse to pa bodo društva predstavila različnim ciljnim skupinam, ki predstavljajo naše potencialne obiskovalce, kot so pohodniki in kolesarji, družine z otroki, avtodomarji ter raznovrstne zaključene skupine.

 

vir: www.ivancna-gorica.si

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …