Domov / Glasba / Nova pesem Slavka Ivančića

Nova pesem Slavka Ivančića

Legendarni primorski pevec Slavko Ivančić predstavlja novi single »Vse je v glavi«, ki predstavlja novega Slavka, ki je zaživel po nesreči in napoveduje njegov novi album Med valovi in oblaki.

Po hudi prometni nesreči v kateri je utrpel hude poškodbe glave je Slavko preživel mesec v komi in pet mesecev bolnišnice ter s svojo vztrajnostjo pri rehabilitaciji dokazal, da bo presegel temačne napovedi. »Po dogodku sem dokazal in pokazal kakšen sem kot karakter, saj je bilo najbolj pomembno preživeti.« se spominja nesreče »Starega Slavka ni več. Ta je pa drugi Slavko Ivančić. Človek, ki ogromno pomaga ljudem«. Besedilo nove pesmi je nastalo pod peresom priznanega ustvarjalca pesmi Leona Oblaka, ki je tudi dobri Slavkov prijatelj. »Leon je skozi svoja besedila potrdil kaj misli o meni in kakšen človek sem nasploh. Zelo sem doživel njegova besedila, ki so bila pisana samo zame«.
Slavko Ivančić je svojo glasbeno kariero začel l. 1973 v rojstni Crikvenici, kjer je osnoval klapo Crikvenica, in glasbeno akademijo končal na Reki. Od leta 1980 živi v Portorožu, prav takrat se je tudi za dve leti kot vokalist pridružil skupini Faraoni, kasneje v 80′ pa skupini Bazar. Nato je za nekaj let odšel v tujino s skupino Casino Band. V 90′ je bil zopet član Faraonov, po letu 2000 pa se je odločil za samostojno kariero z zmago na MMS s skladbo ‘Črta’ Danila Kocjančiča in Draga Misleja. Poleg uspešne pevske kariere pa je tudi glasbeni pedagog in pianist.

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 22. MAREC 2019

OVEN Čutili boste pretok sveže energije, ki vam bo pognala kri hitreje po žilah. Zelo …