Domov / Lokalno / Volilni občni zbor zagraških gasilcev

Volilni občni zbor zagraških gasilcev

V soboto 10. marca so imeli zagraški gasilci volilni občni zbor, na katerem so nekoliko zamenjali vodstvo društva (predsednik že tretji mandat Matic Miklič, poveljnik Samo Kadunc, tajnik mag. Gregor Zupančič, blagajnik mag. Benjamin Kastelic – poleg le-teh jih je še pet v upravnem odboru in trije v nadzornem odboru).  Občnega zbora so se udeležili poleg delegatov GZ Grosuplje Jožeta Severja in Aleša Kastelica še predsednika in poveljnika sosednjih društev Malo in Veliko Mlačevo ter predsednik KS Mlačevo, pa tudi članice A iz PGD Ivančna Gorica, ki zdaj že dve leti trenirajo v večnamenskem gasilsko-športnem prostoru na podstrehi gasilskega doma, kjer je bil občni zbor.
Sprejeli so  vsa poročila in v svoje vrste imenovali častnega člana Miho Hrovata iz PGD Ivančna Gorica, ki nesebično poleg ekipe članic iz omenjene Ivančne Gorice trenira že drugo leto člansko ekipo, ki je v zadnjem času kar trikrat izboljšala državni rekord in z 12.93 sekunde celo evropski rekord.


Podelili so  značke za dolgoletno službovanje ter za delo v operativi in eno veteransko plaketo. Med letošnjimi načrti je zamenjava že skoraj 20 let starega gasilskega vozila.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.