Domov / Lokalno / V spominski knjigi občine Grosuplje tudi angleška veleposlanica

V spominski knjigi občine Grosuplje tudi angleška veleposlanica

Letos mineva 99 let od rojstva enega najpopularnejših jazzovskih pevcev Nata Kinga Colea, zato so člani Big banda Grosuplje sklenili, da je čas za preigravanje njegovih največjih uspešnic. v soboto je v dvorani Kulturnega doma Grosuplje pesmi je odpel angleški pevec Peter Savizon, ki se je občinstvu skupaj z Big bandom Grosuplje že večkrat predstavil.

Dvorana je bila tudi tokrat polna obiskovalcev, koncerta pa so se udeležili tudi župan dr. Peter Verlič s soprogo, veleposlanik Združenih držav Amerike Nj. eksc. g. Brent Robert Hartley in veleposlanica Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske Nje. eksc. ga. Sophie Honey.

Župan dr. Peter Verlič je to priložnost izkoristil in povabil angleško veleposlanico, da se je vpisala v spominsko knjigo. Župan je veleposlanici ob tej priložnosti izročil darilo, konjička, ki ga ima  občina Grosuplje v svojem grbu.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.