Domov / Lokalno / Za dober namen zbrali skoraj 2200 evrov

Za dober namen zbrali skoraj 2200 evrov

V soboto 7. aprila je ceste v okolici Trebnjega preplavilo 178 kolesark in kolesarjev. Za dober namen so zbrali 2.185 evrov. Dobrodelno kolesarjenje, ki je letos potekalo že osmič, privablja udeležence od blizu in daleč. Kar 178 se nas je letos zbralo med 7. in 19. uro na sončno soboto. Kolesarski krog, dolg 25km, so nekateri prekolesarili enkrat, spet drugi pa so vztrajali cel dan. Najbolj vztrajen kolesar je v celem dnevu prekolesaril 13 krogov oziroma 338 kilometrov.

Vsem udeležencem je poleg ljubezni do kolesarjenja skupen čut za sočloveka. Letos smo vse prostovoljne prispevke namenili družini s tremi otroci iz Jezera pri Trebnjem. Najmlajša dva, dvojčka Ema in Anže, sta se rodila s cerebralno paralizo. Zbranih 2.185€ bo družina porabila za vse stroške, ki nastajajo s terapijami in reabilitacijo dvojčkov. Verjamemo in upamo, da bo ta skromen prispevek vsaj malo pripomogel v tem procesu.

Organizatorji in družina prejemnica sredstev se izkreno zahvaljujejo vsem, ki ste v soboto prišli na dobrodelno kolesarjenje. Za dober namen bodo spet kolesarili v soboto, 6.aprila 2019.

About admin

Preverite tudi

1.seja občinskega sveta občine Velike Lašče

Po včerajšnji ustanovni seji z delom začenja tudi 12članski občinski svet občine Velike Lašče. Župan …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.