Domov / Glasba / Dolenjski sejem in drugi dogodki v Ivančni Gorici

Dolenjski sejem in drugi dogodki v Ivančni Gorici

Od petka do nedelje bo na posestvu Gostilne pri Japu potekal Vseslovenski sejem na dolenjskem. Na sejemskem delu vas pričakujejo med 9.00 do 18.00, na obsejemskem, ki se bo nadaljeval s koncerti v prireditvenem šotoru, pa do zgodnjih jutranjih ur. Pomladni Vseslovenski sejem se ponaša z bogatim in zanimivim programom in znanimi obiskovalci ter glasbenimi ustvarjalci.  Na Dolensjkem sejmu bo tudi Radio Zeleni val.

V okviru praznovanja svetovnega dneva knjige in v letu kulturne dediščine vas vabimo na predstavitev nove domoznanske knjige Tadeja Trnovška: Stiški urbarji iz 16. stoletja. Srečanje s pisateljem bo v petek, 20. aprila, ob 17. uri, v knjižnici v Ivančni Gorici.

Želite prisluhniti najuspešnejšim slovenskim in zmagovalnim tujim skladbam, ki so bile kadarkoli izvajane na Evroviziji? Zborallica iz KD Stična vabi na koncert ZBOROVIZIJA, ki bo 20. in 21. aprila, ob 20. uri, v Kulturnem domu Stična. Kulturno društvo Korinj prireja akcijo Pridi, podari in zamenjaj. Akcija, kjer boste lahko izmenjali rožice, čebulice, sadje, grmovnice, lončke, posode, nasvete, recepte, ordoje, pripomočke za vrtičkanje in podarili česar ne potrebujete pa menite, da bi prišlo prav komu drugemu.Vabljeni v soboto, 21. aprila 2018, ob 12. uri, v novi večnamenski objekt Korinj. Vabljeni na tekmo ameriškega nogometa, ki  bo  na nogometnem stadionu v Ivančni Gorici v soboto, 21. aprila 2018, ob 15. uri. Ljubitelji ameriškega nogometa boste videli  dvoboj slovenskih in avstrijskih državnih prvakov ter vodilnih sil pri razvoju te športne panoge v obeh državah.

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 15. FEBRUAR 2019

OVEN Pred vami je večja prelomnica. Končno, zadnji čas je, da se zadeve začnejo premikati …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.