Domov / Lokalno / Na Skupni točki Grosuplje poslali pozdrave iz Grosuplja
Foto: občina Grosuplje

Na Skupni točki Grosuplje poslali pozdrave iz Grosuplja

V tednu med 12. in 19. majem 2018 je pod okriljem projekta EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2018 po Sloveniji potekalo več kot 40 dogodkov. Kot je povedala vodja Skupne točke Grosuplje Taja T. Berk, so s projektom dihali ves teden. Osrednji dogodek, ki so ga poimenovali »Lep pozdrav iz našega Grosuplja«, je bil v sredo, 16.maja. Šlo je za povezovalno ustvarjalno delavnico, ki so se je lahko udeležili vsi občanke in občani. Vsak si je po svojih zamislih izdelal razglednico Grosuplja in jo poslal dragi osebi.

Foto: občina Grosuplje

Delavnica je bila zelo dobro obiskana, prevladovali so najmlajši iz bližnjih vrtcev in osnovnošolci. Večgeneracijski center Skupna točka Grosuplje je namenjen medgeneracijskemu in medkulturnemu povezovanju. Ustvarja prostor za druženje, sodelovanje, prenos znanja in aktivno učenje v vseh življenjskih obdobjih, hkrati pa uvaja vsebine za vključevanje in socializacijo ranljivih skupin ter nudi preventivne programe in vsebine.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.