Domov / Lokalno / Dobrodelna dražba športnih artiklov – OSMISLIMO OTROŠKI JUTRI

Dobrodelna dražba športnih artiklov – OSMISLIMO OTROŠKI JUTRI

V zavod Osnovna šola Škofljica vstopa vsak dan 1.113 otrok. Znajo biti razigrani, nasmejani, radovedni, včasih pa jih skrbijo spraševanja, pisanje testov, pozabljena domača naloga, pretrgana prijateljstva. Navedeno je del obiskovanja šole, del otroštva in navsezadnje del odraščanja.
Veliko otrok pa zaradi slabega finančnega položaja staršev nima enakih možnosti za brezskrbno otroštvo, igro, smeh in veselje. V šoli ne želimo učencev z žalostnimi pogledi, ker se ne morejo udeležiti tabora ali šole v naravi, ker nimajo šolskih potrebščin ali pa so celo lačni. Zato smo se odločili organizirati dražbo športne opreme svetovno znanih športnikov.
Svetovno znana imena, kot so Jan Oblak, Tina Maze, Anže Kopitar, Luka Dončič, Tim Gajser, Valentino Rossi, Marc Marquez, Matt Stajan, Jan Muršak, Robert Kristan, Marko Milić in še mnogo drugih, Vam zagotovo privabijo nasmešek na obraz. In res so junaki, ne samo športni velikani, temveč tudi velikani naših src, saj so se prijazno odzvali na našo dobrodelno dražbo ter nesebično prispevali lastoročno podpisano športno opremo – drese, kape, hokejske palice. Cilj dražbe je zbrati sredstva za šolski sklad in tako osmisliti boljši in lepši jutri za vse otroke Osnovne šole Škofljica, hkrati pa ponuditi vsakemu posamezniku možnost, da kupi lastoročno podpisan dres svojega športnega junaka.
S sodelovanjem na športni dražbi in z nakupom dresa, kape, hokejske palice … boste prispevali sredstva neposredno v šolski sklad in naredili dobro delo, v zameno pa dobili podpisan artikel svetovno znanega športnika. Dražbo lahko spremljate na FB strani Dobrodelna dražba športnih artiklov, Dan Lavrice 2018.

Sredstva se zbirajo na posebnem računu:
OŠ Škofljica, Klanec 5, 1291 Škofljica,
IBAN SI56 0132 3603 0683 097 (Banka Slovenije)
Sklic 2997, Namen nakazila: Šolski sklad + pripis imena športnika, katerega športni artikel ste kupili (Primer: Šolski sklad – JAN OBLAK)

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.