Domov / Glasba / REBEKA IN WERNER ZDRUŽILA MOČI!

REBEKA IN WERNER ZDRUŽILA MOČI!

Nova pesem in spot za pesem #PssPss!
Rebeka Dremelj je bila prva Slovenka, ki je izdala
svoj parfum z imenom MySpirit. Po njej so v parfumarni MySpirit
lani jeseni dodali  še Wernerjevega , ki je svoj parfum, ki je namenjen obema spoloma, poimenoval The King (Kralj), seveda zato, ker je Werner kralj slovenske zabavne glasbe.

Rebeka in Werner sta nato prišla na idejo, da bi skupaj posnela duet, v katerem bi se malo poigrala s svojima dišavama. Ker sta bila pred meseci sprejeta v drugo sezono šova Zvezde plešejo, sta si rekla, da je to znak, da morata res nekaj zakuhati. In to sta tudi storila. Ustvarila sta novo ljubezensko pesem z naslovom Pss pss, ki sta jo  posnela že v hladnih zimskih mesecih. Izid pesmi sta nato zamaknila, saj nista imela časa za snemanje videospota. Udeležba v šovu Zvezde plešejo je namreč od obeh zahtevala več ur napornih treningov in učenje plesnih korakov ter različnih koreografij. Zdaj, ko se je plesni šov že končal in so si vzeli nekaj dni zasluženega počitka, je na vrsto le prišlo snemanje težko pričakovanega videospota. Za lokacijo sta izbrala Portorož in zabaviščni park.

V svoji karieri sem posnela že ogromno videospotov, med drugim sem snemala v Ameriki v dolini smrti. Če povem čisto iskreno, je bilo snemanje tega videospota moje najljubše snemanje do sedaj! Tako zelo, kot smo se zabavali tu, se res nismo še nikoli. Pri spotih je vedno prisotne malo ‘nervoze’, ker smo vsi utrujeni, in včasih že komaj na koncu čakamo, da reče režiser- dobro, to je to, konec! No, tu pa smo, po režiserskem kriku ‘IMAMO’, še kar malo zabavali. Noro, res! ” je o novem glasbenem projektu povedala energična Rebeka, ki je dodala, da sta se z Wernerjem pred kamero odlično ujela in da sta na trenutke spominjala že na star zakonski par.

Simpatična Rebeka in vedno nasmejani Werner sta imela tokrat zelo okrepljeno ekipo, saj v videu ne nastopata sama, ampak sta k sodelovanju povabila tudi vse profesionalne in zvezdniške plesalce iz šova Zvezde plešejo.

‘Mislim, da smo vsi podoživeli otroški duh in se spominjali norih dogodivščin iz mladosti, ko smo se podili po zabaviščnih parkih. Vožnja na vrtiljakih nam je po žilah pognala adrenalin, pri vožnji z avtomobilčki pa smo resnično uživali, otroška razposajenost je prišla na plano in res smo si dali duška. Mislim, da nam je uspelo pričarati zabaven, navihan in nepozaben dan. In tukaj je končni rezultat. Menim, da je to spot, ki človeka spravi v trenutku v dobro voljo in mu prikliče nasmeh na obraz! i,” z nasmeškom poveWerner.
”Zelo sva zadovoljna” , sta povedala še za konec.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.