Domov / Lokalno / HOROSKOP – SOBOTA 07. 07. 2018

HOROSKOP – SOBOTA 07. 07. 2018

OVEN
Zasedeno znamenje Raka deluje močneje na vsa vaša področja, zato se trudite za zmernost na eh področjih. Ugotavljali boste, da se tudi počasi daleč pride. Luna  vas lahko naredi strastne, vendar tudi zamerljive.

BIK
Če ste v zadnjem času zadrževali jezo ali kakšno drugo negativno vibracijo, vam bo ta energija v teh dneh izbruhnila kot vulkan. Pazite, da pri svojih reakcijah ne boste preveč vihravi ali celo zaletavi. Zmernost se vam bo tokrat zares obrestovala.

BIK
Odločitev bo za vas precej težavna, vendar bi s čakanjem situacijo še poslabšali. Svetujemo vam, da se o vsem pogovorite z nekom, ki vam da vedno koristen nasvet. Večerne ure boste preživeli zelo prijetno.

DVOJČKA
Nikar se ne spuščajte v tvegane napovedi, pustite raje času čas. Nekdo vas bo neprestano oblegal, vendar boste vse skupaj sprejeli kot igro, v kateri ni zmagovalca. Življenje se vam bo korenito spremenilo.

RAK
V tem obdobju čutite, da se svet vrti samo okoli vas. Lahko, da boste deležni kritike in nanjo nikakor ne smete reagirati negativno. Humor bo tisti, ki vas bo v danih okoliščinah ščiti pred nepremišljenimi besedami.

LEV
Vaše delo bo pridobilo na vrednosti, če boste odpravili drobne napakice, ki se vlečejo skozi čas. Primanjkovalo vam bo prave volje, saj imate neke zapletene čustvene zadeve nerazrešene.

DEVICA
Nakopičena napetost bo pričela popuščati in ponovno boste zadihali s polnimi pljuči. Kljub olajšanju morate poskrbeti, da boste deležni velike mere sprostitve, več časa pa morate nameniti tudi športu in rekreaciji.,

TEHTNICA
Počasi nastopa čas za uvajanje različnih sprememb v vašem življenju. Skrbno morate preučiti dane okoliščine in življenje obrniti sebi v dobro. Soočali se boste z zadevami, ki si med seboj ne ujemajo, diplomacija bo ena in ednina prava pot.

ŠKORPIJON
Obdobje, ki je za vami vas je utrudilo in vam vezlo veliko dragocene energije in časa. Nasprotno od tega, lahko v tem času naredite veliko koristnega, kajti priložnosti se bodo nizale druga za drugo.

STRELEC
Projekti, ki so pred vami vam lahko prinesejo v finančnem smislu velik uspeh, vendar morate dobro preučiti dane okoliščine. Vedite, da ni vse zlato kar se sveti, pazljivi pa bodite tudi pri ocenjevanju karakternih lastnosti ljudi, ki vas obkrožajo.

KOZOROG
Bivanje Sonca v vodnem znamenju bo zelo koristno delovalo na vas, očarljivi boste in polni novih domislic, ki jih pa, žal ne boste uspeli realizirati. No, tudi sanjarjenje je včasih dobrodošlo, vendar bo praktičnost tista, ki bo danih okoliščinah nujno potrebna.

VODNAR
Najbolje se počutite, če ste čim bolj aktivni, tako lahko pozabite na težave in zapletene medsebojne odnose. Nekdo vas bo neprestano klical in s tem želel spodbuditi vašo pozornost. Več časa namenite zasebnemu življenju in sprostitvi.

RIBI
Mars  je dobro položen proti vašemu znamenju, zato boste nihali med razumskim in čustvenim delovanjem. Vaše delovanje bo najbolj prodorno na poslovnem področju. Nikar ne dovolite, da vam ta dan jemljejo dragoceno energijo.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO OBIŠČETE NA FACEBOOK-U ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 15. FEBRUAR 2019

OVEN Pred vami je večja prelomnica. Končno, zadnji čas je, da se zadeve začnejo premikati …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.