Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 9. JULIJ

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 9. JULIJ

OVEN
Čakanja ste se že pošteno naveličali, zato je napočil čas za akcijo. Kljub veliki, prodorni energiji morate dobro preučiti neko malenkost. Kasneje se lahko izkaže kot zelo pomembna. Vedite, da morate biti akter velikih sprememb prav vi sami.

BIK
Razmišljali bost, kaj v vas je spodbudilo tako veliko zanimanje nasprotnega spola. Ne trudite se z razlagami, saj dobro veste, da ste trmasti in nepopustljivi. Ljudje, ki so sestavni del vašega življenja poznajo tudi vaše vrline.

DVOJČKA
Izkušnje so vas že v preteklosti izučile, zato neke stare napake ne boste ponavljali. Življenje vam bo ponudilo odlično priložnost, zato jo zgrabite z obema rokama. V ljubezni boste imeli srečne trenutke, ne glede na to, da ne boste mogli pozabiti na nekoga.

RAK
Odlično bi bilo, da tokrat poveste svoje mnenje glasno in direktno. Kakršno koli ovinkarjenje vas lahko kasneje spravi v slabo voljo, saj ne boste mogli doseči želenega. Ugotavljali boste, da ste naredili v preteklosti manjši spodrsljaj.

LEV
O smislu svojega početja se boste tudi tokrat zamislili in ugotavljali, kje je rep in kje glava. Okoliščine vam bodo pomagale, da boste razumeli neko zapleteno uganko. Partner vas bo prijetno presenetil.

DEVICA
Mir in harmonija v domu vam bo v tem času velikega pomena. Trudili se boste za stabilnost tudi na drugih življenjskih področjih. Čas bo pravi, da razmislite tudi o financah, če boste modri v svojih odločitvah, lahko dosežete napredek.

TEHTNICA
Nikar se ne trudite, da opravite vse delo hkrati. Zaradi površnosti lahko naredite kašno napako, katero bi v prihodnje težko popravili. Namenite nekaj časa tudi oddihu, kajti vaša energija se mora obnoviti.

ŠKORPIJON
Izkušnje so vas izučile in starih napak ne boste ponavljali več. Odlično bi bilo, da bi bili v  neki zadevi konkretni, saj nič ne tvegate, ampak, nasprotno , dosežete lahko napredovanje.

STRELEC
Naredite nekaj za spremembo videza ali stila življenja, naredite vse, samo, da uidete monotoniji. Sprejeli boste tudi nekaj dobrih sklepov, kako ravnati v prihodnje. Nasvet nekoga vam bo izredno pomagal pri financah.

KOZOROG
Morali boste odločati o pomembni stvari. Bolj ko boste razmišljali, težje vam bo sprejeti dokončni sklep. Kompromisa tokrat ne boste mogli sprejeti, saj srednje poti ne bo.

VODNAR
V odnosu do določene osebe boste postavili nove meje. Nikakor ne boste dovolili, da se vam nekdo približa, kajti počutili se boste ogrožene. O tem zaenkrat ne boste pripravljeni razpravljati.

RIBI
Pošteno se boste potrudili, da dokažete svoj prav. Ker rezultat ne bo viden v trenutku, boste malce nestrpni. Naj vas živci ne izdajo, hladno in preudarno morate ravnati.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO OBIŠČETE NA FACEBOOK-U ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 15. FEBRUAR 2019

OVEN Pred vami je večja prelomnica. Končno, zadnji čas je, da se zadeve začnejo premikati …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.