Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO 14. JULIJ 2018

HOROSKOP ZA SOBOTO 14. JULIJ 2018

OVEN
V nekem prijateljskem odnosu vas bo vedno bolj motilo kar nekaj konkretnih stvari. Težko boste vztrajali pri starem. Zadnji čas je, da naredite red in poveste tisto, kar vas moti. Lahko ga celo prekinete.

BIK
Dobra volja in dobro razpoloženje sta najboljši zdravili za vse. Ker ste bili večino meseca zelo aktivni, celo preveč aktivni, je zadnji čas, da preživite kakšen bolj umirjen dan.

DVOJČKA
Čustva tokrat ne smejo odigrati večje vloge. Prav je, da se pogovorite, vendar skušajte biti tudi zelo konkretni in praktični. Razum mora biti v ospredju, vaše želje na drugem mestu.

RAK
Lahko imate kar nekaj težav v sporazumevanju in v razumevanju želja drugih ljudi. Preti nekaj stresnih trenutkov, nikar si ničesar ne ženite k srcu. Sprejmite to nemirno obdobje kot nekaj normalnega.

LEV
O nekaterih stvareh se boste hoteli pošteno pogovoriti. Partner vam lahko celo nasprotuje z očitkom, da je to nesmiselno. Pazite, da se vaš poskus zbliževanja ne sprevrže v oddaljevanje.

DEVICA
Dvakrat premislite kaj boste rekli in kako boste reagirali. Vodila vas bo sumničavost, ki ni dobra osnova za vaše razmišljanje. Ne dvomite o sebi in svojih kvalitetah, s tem vendar nimate problema.

TEHTNICA
Naj se vam ne mudi vstati iz postelje prehitro. Upočasnite ritem, danes vam ni potrebno hiteti in biti vsem na razpolago. Posvetite se sebi, privoščite si počitek in se sprostite.

ŠKORPIJON
Veliko vprašanj boste imeli, odgovorov pa ne bo od nikoder. Tako se lahko mučite ves dan. Ne naredite napake, da bi iskali še tuja mnenja o vsem skupaj. Osredotočite se raje na kaj bolj konkretnega.

STRELEC
Čas bo tokrat zlato. Zato ne čakajte na zadnji trenutek, pravočasno uredite vse, kar imate v mislih. Del tedna lahko preživite precej nenavadno za ta letni čas.

KOZOROG
Podporo boste dobili tam, kjer je mogoče sploh ne pričakujete. Vaš tempo se bo upočasnil, vendar kljub temu ne boste mirovali. Pridobili boste nove informacije, ki vam bodo prišle v prihodnje še kako prav.

VODNAR
V družbi boste znali zablesteti. Največ energije vam bo dalo dejstvo, da boste uspešni pri razreševanju tistega, kar vas je mučilo v zadnjih mesecih. Tokrat boste gledali naprej, ne nazaj.

RIBI
Ne razmišljajte o novih pristopih, saj to sploh ni potrebno. Stari recepti, ki ste jih dobili v preteklosti, še vedno veljajo za vnaprej. Držite se svojega prepričanja in nič ne spreminjajte.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVANA FACEBOOK-U DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.