Domov / Lokalno / Zanimiv konec tedna v občini Ivančna Gorica

Zanimiv konec tedna v občini Ivančna Gorica

Krajevna organizacija ZB za vrednote NOB Stična, Združenje borcev za vrednote NOB Grosuplje, OZVVS Grosuplje in Združenje Sever – odbor Grosuplje vabijo na spominsko svečanost v soboto, 14. julija 2018, ob 11. uri, pri Partizanskem domu na Pristavi. V sklopu prireditev bo ob 8. uri pred spomenikom v Stični start 11. spominskega pohoda na Pristavo.

Prostovoljno gasilsko društvo Stična vabi na najboljšo veselico v Stični, ki bo potekala v soboto, 14. julija 2018. Začnejo že ob 18. uri z otroškim ŽIV – ŽAV-om, nadaljujejo pa s skupino GADI in njihovimi najboljšimi komadi. Za brezskrbno zabavo bo na voljo bo tudi BREZPLAČNI ŽUR BUS, štart Višnja Gora in Ambrus. Vabljeni na veselico v Stično.

Strojni krožek Kmetovalec pa vas v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zadrugo Sloga vabi na praktični prikaz in predstavitev dela s traktorji John Deere in s stroji za obdelavo tal Kuhn in Gorenc. Demonstracija bo potekala v nedeljo, 15. julija 2018, s pričetkom ob 13. uri, na Letališču v Šentvidu pri Stični.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Dušan Strnad opozoril na neenakopravni položaj Glasbene šole Grosuplje

Župan občine Ivančna Gorica in državni sventik Dušan Strnad, ki zastopa občine iz 22. volilne …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.