Domov / Lokalno / Zanimiv konec tedna v občini Ivančna Gorica

Zanimiv konec tedna v občini Ivančna Gorica

Krajevna organizacija ZB za vrednote NOB Stična, Združenje borcev za vrednote NOB Grosuplje, OZVVS Grosuplje in Združenje Sever – odbor Grosuplje vabijo na spominsko svečanost v soboto, 14. julija 2018, ob 11. uri, pri Partizanskem domu na Pristavi. V sklopu prireditev bo ob 8. uri pred spomenikom v Stični start 11. spominskega pohoda na Pristavo.

Prostovoljno gasilsko društvo Stična vabi na najboljšo veselico v Stični, ki bo potekala v soboto, 14. julija 2018. Začnejo že ob 18. uri z otroškim ŽIV – ŽAV-om, nadaljujejo pa s skupino GADI in njihovimi najboljšimi komadi. Za brezskrbno zabavo bo na voljo bo tudi BREZPLAČNI ŽUR BUS, štart Višnja Gora in Ambrus. Vabljeni na veselico v Stično.

Strojni krožek Kmetovalec pa vas v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zadrugo Sloga vabi na praktični prikaz in predstavitev dela s traktorji John Deere in s stroji za obdelavo tal Kuhn in Gorenc. Demonstracija bo potekala v nedeljo, 15. julija 2018, s pričetkom ob 13. uri, na Letališču v Šentvidu pri Stični.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.