Domov / Lokalno / Horoskop za torek 17.julij

Horoskop za torek 17.julij

OVEN
Lahko se vam zgodi, da boste osebo, s katero so vas vezale izključno prijateljske vezi, ugledali v drugačni popolnoma novi, celo erotični podobi. Če ste sami vse lepo in prav, če ne, pa bo težje.

BIK
Počakajte, da se strasti umirijo. Saj veste, »nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha«. Ne naredite prav nobenega koraka in ne izdajte svojega stališča. Naj vas jezik ne tepe!

DVOJČKA
Medsebojni odnosi bodo na preizkušnji. Zagotovo se boste odločali v zvezi s tem. Nekatera razmerja boste pripravljeni končati, v druga vlagati več energije. Prav je, da naredite več reda.

RAK
V prihodnjih mesecih boste imeli prelep vpliv tujine v svojem življenju. Razmislite na kakšen način bi to najbolj uspešno izkoristili, posredno ali neposredno.

LEV
Malenkosti, za katere nimate nikoli živcev, vam tokrat ne bodo jemale optimizma in dobre volje. Preprosto se vsemu ne boste pripravljeni odreči tako poceni, kar je občudovanja vredno. Žarčili boste privlačnost.

DEVICA
Svoja občutja boste ponovno analizirali. Morali si boste priznati koga bi najraje videli ob sebi v prihodnje. Pot do tja ni tako komplicirana in dolga kot je mogoče sprva videti.

TEHTNICA
Ker na nekatere spremembe v svojem delovnem krogu ne boste imeli možnost vplivati, bi bilo neumno, da se jim postavljate po robu. Sprejmite tisto, kar je neizbežno s čim manj dramatiziranja.

ŠKORPIJON
Previdnost velja pri financah. Pazite, da vam denar ne bo prehitro odtekal ali da vas celo ne okradejo. Zaradi prevelike želje po zapravljanju se izogibajte trgovin v velikem loku.

STRELEC
Usmerjeni boste na dogajanja v svojem zasebnem življenju. Sicer morate prisluhniti sebi, vendar vas pri tem ne sme spremljati niti kanček egoizma. Tega vam strogo odsvetujem.

KOZOROG
To obdobje bo za vas čas kreativnega ustvarjanja. Še vedno vam bo srce grelo presenečenje, ki ste ga doživeli v tem tednu. Gradili boste previdno in počasi, saj gre za vašo prihodnost.

VODNAR
Veliko se boste učili od drugih, verjetno se boste tudi naučili. Na novo pridobljene izkušnje boste lahko odlično vključili v svoje obstoječe razmišljanje. Vaša osebna filozofija se bo še spreminjala.

RIBI
Vaša zadržanost v komunikaciji bo vaš zaščitni znak. V ljubezni boste skrivnostni, vendar strastni in predani. Užijte prav vsak topel žarek, pojdite na dolge sprehode in se sprostite.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FACEBOOK-U DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Brinje Grosuplje premagalo Ivančno Gorico

V medobčinskem derbiju 17.kroga v 3.nogometni ligi center so nogometaši Brinje Grosuplje v Ivančni Gorici …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.