Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 18. JULIJ 2018

HOROSKOP ZA SREDO 18. JULIJ 2018

OVEN
Imeli boste občutek, da ste se vrnili v preteklost, saj se bo pred vas ponovno postavilo nerešeno vprašanje. Sedaj se boste pripravljeni soočiti na drugačen način. Nova taktika je lahko uspešna.

BIK
Pridobili boste na svoji notranji moči in raziskali kar nekaj stvari, ki so sporne in vas mučijo. V intimi svojega doma boste najbolj srečni. Družba vam je lahko nekdo, ki ga zelo cenite.

DVOJČKA
Znali boste lepo govoriti in družbe vam ne bo manjkalo. Mogoče vam bo celo odveč, saj boste želeli tudi kakšen trenutek samo zase. Odločili se boste za zelo ugoden nakup.

RAK
Premisliti bo potrebno ponovno. Sicer se vam nov vir dohodka lepo nakazuje, vendar je do tedaj še daleč. Uvedite varčevalne ukrepe in premislite, kje so še skrite rezerve.

LEV
Kar vam bo všeč, boste gladko zavrnili. Tolerance in popuščanja tokrat ne boste poznali. Točno boste vedeli kaj želite. Boljša je prva zamera kot pa druga.

DEVICA
Pridni in delovni boste v teh dneh. Čas sicer ne bo vedno na vaši strani, vendar vas tudi to ne bo spravljalo v zadrego. Videti bo, kot da imate upoštevane tudi možne zamude, zato vas ne bodo presenetile.

TEHTNICA
Spregovorite direktno o stvari, ki vam ni všeč. Vsaka druga reakcija bi bila neprimerna in problema ne bi rešili. Kvaliteten pogovor vam bo prinesel razrešitev situacije.

ŠKORPIJON
Zelo pomembno je, da ste dovolj fizično aktivni. Počutje se vam bo bistveno izboljšalo. Ne iščite izgovorov, saj tiči v ozadju samo lenobno in pasivno razpoloženje.

STRELEC
Imeli boste občutek, da z vašim življenjem in časom upravljajo vsi, razen vas. Prilagajanje bo nujnost, če želite funkcionirati v medsebojnih odnosih kolikor toliko kvalitetno.

KOZOROG
Ljubezen je najboljše zdravilo za vsako tegobo. Sicer se boste na trenutke spraševali, zakaj toliko razmišljate o partnerju, njegovih besedah in dejanjih. Strasti ne bo primanjkovalo.

VODNAR
Odprli boste pravo čakalno listo, na kateri bodo vse osebe, s katerimi se ne boste pripravljeni ukvarjati. Ugotavljali boste, da ste s partnerjem v pravem precepu, ne boste vedeli, kako ravnati.

RIBI
Če boste hoteli iti naprej, boste tokrat morali storiti tudi korak nazaj. Razčistite dilemo, ki vam še vedno ne da miru. Nagnjeni boste k prepirljivosti, zato kontrolirajte strasti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FACEBOOK-U DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.