Domov / Lokalno / Horoskop za četrtek 19.julij

Horoskop za četrtek 19.julij

OVEN
Ne pričakujte nemogoče od sebe, še manj od drugih. Znižajte trenutni nivo lastnih zahtev. Če tega ne boste storili, boste obupavali glede svojih sposobnosti. Z glavo skozi zid pač ne gre.

BIK
Glede finančnih odločitev se raje posvetujte s strokovnjakom. Vse informacije preverite dvakrat, izogibajte se tudi investicijam in večjim nakupom. Počakajte kakšen teden.

DVOJČKA
Če se boste odločili iti v družbo, se boste imeli odlično. Energije, dobre volje in šarma vam tokrat ne bo primanjkovalo, prav tako ne ljudi, ki vas bodo občudovali.

RAK
Če vas muči hrbtenice in imate težave z glavoboli, se odločite narediti nekaj konkretnega za svoje zdravje in boljše počutje. Bodite veliko bolj aktivni v fizičnem smislu.

LEV
Vaša individualnost in svoboda delovanja bosta zmanjšani, saj boste usmerjeni na sodelovanje in vzpostavljanje dobrih medsebojnih odnosov. Upoštevali boste ostale, vi boste v drugem planu.

DEVICA
Vaša pozornost bo usmerjena na opravljanje različnih obveznosti. Kljub temu, da jih imate že do sedaj dovolj, boste morali v prihodnje prevzeti še nove. Ravnajte z energijo razumno, da vam ne poide.

TEHTNICA
Izkoristite vse možnosti obstoječega stanja preden poiščete nove. Ta čas prinaša prekrasne možnosti, zato se prepustite intuiciji in si dovolite veliko več kot v preteklosti.

ŠKORPIJON
Tisto, kar ste dali pred časom na stran in v kar se niste želeli poglabljati, se bo ponovno postavilo pred vas. Ne storite tokrat enako. Od vas se zahteva razumski in odgovoren nastop.

STRELEC
V neki skupini se boste lahko dokazali, saj boste nehote prevzeli glavno vlogo. Vaše mnenje bo cenjeno in spoštovano. Naj vam krila ne zrastejo preveč, omejite se v svojem izvajanju.

KOZOROG
Čaka vas umirjen dan, v katerem boste uspeli razčistiti zadevo, ki vas je vznemirjala zadnje dni. Srečali boste kar nekaj znancev, vendar kontakti z njimi za vas ne bodo pretirano zahtevni.

VODNAR
Poletje je znanilec novih začetkov na različnih življenjskih področjih. Prinaša vam napredek, to pa bo od vas zahtevalo, da opustite nekatere stare življenjske vzorce.

RIBI
Srečali boste ljudi in znance, ki jih niste videli resnično dolgo. Nekateri spomini bodo oživeli in vam vzbudili zelo različne občutke, mogoče tudi boleče in nostalgične.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FACEBOOK-U DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.