Domov / Glasba / Lea Sirk za zmagovalno skladbo MMSa posnela videospot

Lea Sirk za zmagovalno skladbo MMSa posnela videospot

Lea Sirk se v 2018 še ni ustavila. Če je leto začela s pripravami in poznejšo zmago na EMI, ki jo je vodila v Lizbono kot slovensko predstavnico za Evrovizijo, ga poleti nadaljuje z novo zmago – na 38. Festivalu Melodij morja in sonca, v Portorožu. Njena nova avtorska pesem, MOJ PROFIL, je navdušila tako gledalce in poslušalce kot žirijo.

Lea je bila še v Lizboni, ko se je na veliko veselje vseh uspela uvrstiti v veliki finale in vse skupaj presenetila z novico, da bo letos tekmovala tudi na MMS-u. O tekmovanju in svoji novi skladbi, Moj profil, je povedala naslednje:Festival MMS je bila idealna priložnost, da novo pesem predstavim ravno na Obali, na največjem slovenskem poletnem festivalu in definitivno je bil zdaj pravi čas za to. Doma je vedno najtežje nastopati, ampak sem vesela, da sem prebila tudi ta led.« Moj profil je Lei ob glavni nagradi festivala prinesel tudi posebno nagrado žirije za glasbo.

Moj profil je od trenutka, ko se je končal Festival MMS, izdan tudi kot videospot, ki ga je Lea z ekipo posnela na treh prelepih lokacijah. Kot modeli v videospotu sodelujejo mladi člani njene kreativne ekipe kakor tudi oba odlična mlada igralca, ki sta z Leo nastopila že v videospotu za pesem Hvala, ne – Ylenia Mahnič in Tine Ugrin.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.