Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK 20. JULIJ 2018

HOROSKOP ZA PETEK 20. JULIJ 2018

OVEN
Vsak problem, ki ga boste občutili, bo nekaj pozitivnega, saj vas bo na nek način prisilil, da dokončno opravite s tistim, kar bi morali že zdavnaj. Tako boste lahko neobremenjeni lažje nadaljevali.

BIK
Zavedati se morate, da ste se v zadnjih mesecih precej spremenili, zato se ne čudite komentarjem ljudi. No, vi pa se v drugačni preobleki zagotovo počutite več kot odlično – to je najbolj važno.

DVOJČKA
Ne bodite sami sebi najhujši sovražnik. Z nepopustljivostjo tokrat ne boste prišli nikamor, prav tako ne boste mogli nič pospešiti. Zavedajte se, da je najbolj pametno, da se prepustite okoliščinam.

RAK
Potrpežljivost morate gojiti zavestno, obrestovala se vam bo večkratno. Vse načrte zamrznite in počakajte na ugodnejši trenutek. S pripravljeno strategijo boste nadaljevali kasneje.

LEV
Čutili boste, da je v ospredju poslovno življenje, zasebno ne boste pripravljeni imeti veliko kontaktov. Vaša prihodnost bo slonela bolj na skupinskem delu, tokrat z individualnim pristopom ne bo nič.

DEVICA
Inspiracije in kreativnosti vam ne bo manjkalo in čutili boste, da lahko poletite. V takšni vlogi se boste odlično počutili, energičnost bo naraščala iz dneva v dan. Ogromno lahko naredite.

TEHTNICA
Čutili boste, da se vaš manevrski prostor oži, kar vas lahko spravlja občasno ob živce. Prilagajanje vsem je ključna beseda za to situacijo. Delajte po svojih najboljših močeh in se ne obremenjujte.

ŠKORPIJON
Vaš šarm bo povečan, obeta se vam veliko stikov, v katerih se boste počutili pravega zmagovalca. Bolj kot delovno področje vas bo zanimalo zasebno, kar ne bo napaka, saj vam bo na obeh šlo dobro.

STRELEC
Tokrat ne boste naredili nobene napake, zato ne oklevajte. Uspeli boste popraviti tudi tisto, za kar menite, da v preteklosti ni bilo v redu. Stvari se vam postavljajo tako kot je potrebno.

KOZOROG
Vaše sposobnosti, da zaslužite več z manj dela, bodo zasijale v polni luči. Našli boste način in pot, kako to izpeljati. Zvezde so vam naklonjene.

VODNAR
Vaša podzavest vam bo dajala neprestano številne namige, zato jo poslušajte, ubogajte in nagrajeni boste. Svoj notranji svet boste doživljali izredno intenzivno, kar bo zelo zanimivo.

RIBI
Imeli boste prelepo priložnost, da pokažete kaj znate in česa ste sposobni. Vsega skupaj ne boste razumeli kot testiranje vaših sposobnosti, ampak popolnoma drugače. Samozavest narašča.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FACEBOOK-U DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.