Domov / Lokalno / Horoskop za ponedeljek 23.julij 2018

Horoskop za ponedeljek 23.julij 2018

OVEN
Na vse se boste odzivali čustveno, zelo impulzivno, od partnerja pa boste zahtevali, da vam dokaže ljubezen in zvestobo. To vas lahko posledično pripelje še do konflikta!

BIK
Jutro vam lahko prinese kakšno srečno okoliščino, zato boste srečni in zadovoljni. V dobro voljo boste spravili tudi nekoga, ki vam pomeni veliko. Vpliv Lune vam bo pomagal razrešiti neko zapleteno dilemo.

DVOJČKA
Danes se bodo pri ljudeh kazale predvsem slabe lastnosti. Zgubljali boste tla pod nogami, ranljivi boste in hrepeneli boste po občutku varnosti. Vpliv Lune v ognjenem znamenju bo močneje vplival na vas.

RAK
Tako boste zaposleni, da si nekaterih stvari, ki so vas obremenjevale pred dnevi, ne boste gnali k srcu. Ljudje vas bodo obremenili s svojimi problemi in od vas pričakovali pomoč.

LEV
Lahko popravite vse, kar ste v zadnjem času zanemarili. Lahko si tudi izboljšate stanje, pa ne s kakšno čudežno palčko, ampak z zdravim razumom. Lahko pa le nemo zrete predse in ne naredite nič. Kakor koli, Luna bo naredila tudi tokrat svoje.

DEVICA
Če imate v mislih, da se vidite v svoji domišljiji na vrhu, se zavedajte, da se vam sanje lahko kaj kmalu uresničijo. Malce še stisnite zobe in doživeli boste tudi finančni uspeh.

TEHTNICA
Usmerite se v delo, da boste lahko v velikem slogu dokončali tisto, o čemer sanjate že dolgo. Ne izgovarjajte se na utrujenost in stres, če ne mislite za vselej sklonite glave in se prilagoditi.

ŠKORPIJON
Še vedno je bolje trikrat premisliti in potem izreči, trikrat prebrati in potem podpisati in trikrat stopiti nazaj, šele potem narediti usoden korak, kot objokovati storjene napake.

STRELEC
Še vedno ne boste dobro vedeli, kdo je z vami in kdo je proti vam, kdo je odkrit in kdo zahrbten, najhuje pa bo, da tudi sami pri sebi ne boste več prepričani ali imate prav ali ne.

KOZOROG
Bodite previdni pri vsem, kar boste počeli, pri delu, v prometu in pri športu ali zabavi. Obetalo se vam bo več mamljivih priložnosti, ne taktizirajte, odločite se za eno.

VODNAR
Počasi prihaja čas, da odvržete delo in skrbi, predvsem slednje. Čista lenoba sicer ni priporočljiva, da ne boste sami sebi napoti v brezdelju in dolgočasju. V večernih urah vas čaka manjše presenečenje, Luna je v močnem Strelcu.

RIBI
Najbolje se boste počutili ob vodi, kar ni čudno, saj je vaš naravni element, ki vas revitalizira in pomirja. Najraje bi se zaprli v sobo in premišljevali, kaj je narobe, vendar ne storite tega.

Horoskop je pripravila astrologinja Gordana, ki jo najdete na FB astrologinja Gordana.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.