Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 26. JULIJ

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 26. JULIJ

OVEN
Za vami je naporno obdobje, zato bo dan nekoliko bolj umirjen. Dogajale se vam bodo še naprej nenavadne stvari, vendar boste kljub vsemu zadovoljni in veseli. Na prihodnost boste gledali z optimizmom.

BIK
Zelo resno se boste lotili svojega dela. Izredno boste pridni in marljivi, zato boste že danes naredili veliko. Nekdo bo v vas prebudil v vas že davno pozabljeno hrepenenje.

DVOJČKA
Nujno potrebno bo, da si zagotovite, kako boste delovali v prihodnje. Malce boste negotovi glede nekoga, ki vam pomeni več kot ostali. Priporočamo vam, da se pogovorite o nejasnostih, le tako boste v svoji duši mirni.

RAK
Kljub vašim izjemnim naporom boste imeli občutek, da stopate na enem in istem mestu. Dosegli boste kompromis med želenim in realnim. Nekdo vas bo prijetno presenetil in razburkal vašo domišljijo. Vpliv Lune bo močneje deloval na vaše čustveno življenje.

LEV
Uspelo vam bo nemogoče in zaradi tega boste danes izjemno dobre volje. Luna  bo dobro delovala na vaše počutje. V mislih boste delali načrte za vnaprej. Naredili boste velik, uspešen korak naprej.

DEVICA
Srečni boste ob misli na prihajajoče dni. Sicer se vam bo tudi danes vrstilo nekaj drobnih težav, katere vas pa tokrat ne bodo spravljale v slabo voljo. Premišljevali boste o sebi in si zaželeli, da se bi imeli bolj v oblasti.

TEHTNICA
Imeli boste lenobno jutro, pa vendarle vas bodo drugi prisilili k temu, da kar aktiven  dan. Obiski se bodo kar vrstili drug za drugim, tako, da bo vpliv Lune obetaven predvsem na družabnem področju.

ŠKORPIJON
Merkur   vas bo navdajal z veliko  energijo. Fizično se boste sicer počutili malce izčrpano, vendar bo vaša mentalna energija na višku. Pričakujete lahko obiske. Prav dobro se boste počutili.

STRELEC
Merkur bo danes tisti, ki vam bo prinesel kar nekaj težav v komunikaciji. Zaradi tega vpliva boste tudi pozabljivi in raztreseni. Svetujemo vam veliko previdnost, še posebno v prometu.

KOZOROG
V današnjem dnevu boste podoživljali zadeve, ki so povezane od začetka  pomladi. Sami pri sebi boste občutili sicer nemoč, vendar tudi odločitev, da ne boste nikoli več tako nespametno ravnali.

VODNAR
Prejeli boste sporočilo, katero vas bo presenetilo in vam dalo kar nekaj zamisli za vnaprej. Priložnosti vam tudi te dni nikakor ne bo manjkalo, življenje se vam bo pokazalo v novi, bolj privlačni luči.

RIBI
Zadovoljni boste zaradi opravljenega dela in deležni boste mnogo pohval. Koristno za vas bi bilo, da se malo umirite, predvsem zaradi psihičnega stanja. Na čustvenem področju zaenkrat ne bo sprememb.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO NAJDETE NA FB-ju ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.