Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 31. JULIJ 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 31. JULIJ 2018

OVEN
Za vami je obdobje, ko ste bili dovolj angažirani, zato bo nastopilo tudi tisto, v katerem boste lahko počivali na lovorikah. Svoje interese skušajte tudi uskladiti s tistimi, ki jih ima vaša okolica.

BIK
Vaša samozavest bo dovolj velika, kljub temu pa boste imeli občutek, da nimate vsega pod kontrolo. Videti bo, kot da vam manjka nekaj neopredeljenega. Še sami ne boste točno vedeli, kaj je to.

DVOJČKA
Bolj boste zapravljivi kot sicer, vendar boste v tem uživali. Mogoče si hočete na ta način celo celiti neko staro rano, kdo ve. Vzroki niti ne bodo tako pomembni, važno je, da se boste pošteno sprostili.

RAK
Pred vami je pestro obdobje, v katerem lahko veliko naredite in več zaslužite. Obetajo se vam koristni stiki z ljudmi, s katerimi vas lahko v prihodnje vežejo tudi poslovni odnosi.

LEV
Vaša očarljivost bo velika, komunikacija prijetna. To vam bo odpiralo nova vrata in nova prijateljstva. V družabnem življenju boste resnično uživali. Tako boste lažje kos težavam pri delovnem.

DEVICA
Na službenem področju se vam lahko zgodi, da boste v precepu, saj se odpira sprememba, ki vas bo mikala. Od vas je odvisno, če se boste zanjo odločili. Ni vam potrebno takoj odgovoriti, zato še počakajte.

TEHTNICA
S pričetkom novih projektov ne boste več pripravljeni čakati. Vse okoliščine so sedaj zrele, zato lahko greste mirno v akcijo. Odziv ne bo takojšen, zato bodite pripravljeni tudi na to.

ŠKORPIJON
Skušajte najti način, da boste svoje sposobnosti in znanje bolje uporabljali. Čas ni ugoden za kakršne koli investicije ali tveganja. Razmislite, kakšne poteze bi lahko potegnili.

STRELEC
Po eni strani boste želeli dominirati, po drugi vam bo prijala samota. Težko boste združili oboje. Skušajte si obveznosti porazdeliti na različne dneve. Izogibajte se ostrim debatam.

KOZOROG
Nujno je, da poravnate svoje obveznosti. Pri tem ne gre za tiste finančne narave, ampak predvsem obljube, ki ste jih dali. Prav je, da se oddolžite tistim, ki so vam pred časom stali ob strani.

VODNAR
Neprestano vam bo primanjkovalo časa, obveznosti pa se bodo kopičile. Vse to bo povečevalo vaš notranji nemir. Prav nasprotno pa bo na čustvenem področju, kjer bo pričelo sijati sonce.

RIBI
Pretirani napori in živčna izčrpanost lahko povzročita škodo vašemu organizmu, zato boste mogli malce izpreči. Za spremembo naredite tisto, kar vas mika že kar nekaj časa.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.