Domov / Lokalno / Horoskop za petek 3.avgust

Horoskop za petek 3.avgust

OVEN
Ne boste danes razmišljali o tem, kaj morate storiti jutri. To boste storili tedaj, ko bo prišel čas za to. Poskrbeli boste za prijetno vzdušje, saj ste pravi specialist, če se le želite potruditi.

BIK
Obetajo se vam romantične urice, v katerih boste bolj lenobno razpoloženi. Partner bi vam najbolj ustregel, če vas bi razvajal v nedogled. Rade volje bi mu to dopustili.

DVOJČKA
Brezskrbno boste tudi danes preživeli dan. Morebiti se boste odločili za kakšen nenavaden hobi, morebiti za nenavadno pot. Če čutite potrebo po samoti, jo realizirajte.

RAK
Prepustite se nenavadnim situacijam, ki vam jih prinaša usoda. Vaši občutki bodo tisti, ki vam bodo pokazali pot iz zmede. Na koncu vas bo vse skupaj še celo zabavalo.

LEV
Dobili boste neobičajno ponudbo, katero ne boste kar tako zavrgli. Na stran morate potisniti predsodke in negativne misli. Vaša samozavest mora biti v tem času na veliko višjem nivoju.

DEVICA
Vaša vitalnost ni na najvišji ravni, zato morate v teh dneh popaziti na zdravje. Bolj kot kdaj koli prej, se boste prav v tem času zavedali svoje ranljivosti. Pomislite, ali ne bi poslušali glas srca.

TEHTNICA
Po dolgem času si boste ponovno privoščili nekaj, kar bo osrečujoče za vas in za nekoga, ki vam je blizu. Zadovoljstvo lahko dosežete že z najmanjšim trudom. Pozabite na preteklost, stopite pogumno naprej.

ŠKORPIJON
V vaši okolici se marsikaj obrača po vetru. Po eni strani vas to jezi, po drugi pa predstavlja celo neke vrste prednost. Dnevi bodo hitro minevali v prijetni družbi.

STRELEC
Urejenost vam veliko pomeni, zato razmislite, kaj bi lahko spremenili pri svojem videzu. Morebiti bo to dolžina in barva las, morebiti nova oblačila. Vse bo dobrodošlo.

KOZOROG
V zdravstvenem smislu se vam energija obnavlja, zato boste polni elana in načrtov. Dnevi vam bodo minevali kar prehitro, da bi postorili vse, kar ste si zamislili.

VODNAR
Na zasebnem področju boste imeli pravo zmešnjavo. Vaše stališče bo tudi tokrat neomajno, zato boste povzročili kar nekaj težav tudi drugim. Na poslovnem področju kaže bistveno bolje.

RIBI
Mikalo vas bo narediti nekaj drznega. Na finančnem področju ne izzivajte sreče. Ravnajte previdno in preudarno. Na čustvenem področju pa ste tako ali tako pripravljeni eksperimentirati.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.