Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 3. AVGUST

HOROSKOP ZA SOBOTO, 3. AVGUST

OVEN
Po duši ste večni romantik in sanjač, zato bo današnji dan tudi za vas poln nasprotij in notranjih trenj. Premislite, kam vas vodijo poti, še posebno kar se dotika vašega poslovnega področja.

BIK
Tudi na vas bo Luna delovala nekoliko močneje, zato aktivirajte varovalne mehanizme. Zelo močan vpliv planetov se dogaja nasproti vašega znamenja, zato boste tudi vi nekoliko bolj izpostavljeni. Energija bo v porastu.

DVOJČKA
Vpliv vašega vladajočega planeta Merkurja v dopoldanskem času vam lahko prinese neko dobro rešitev. Počutje bo nihajoče, zato se trudite za zmernost na vseh področjih.

RAK
Tudi tokrat boste z mislimi daleč v preteklosti in se ob tem počutili dobro in varno. Kar nekaj napetih aspektov bo v tem dnevu, zato delujte previdno in predvsem modro.

LEV
Nima smisla, da danes izgubljate energijo in čas. Pomembno je, da se umirite in o vsem zelo dobro premislite. Konec tedna predvsem izkoristite za revitalizacijo energije, zato vam svetujemo, da se poglobite vase in poiščete odgovor kam in kako naprej.

DEVICA
Vaše misli se bodo v tem dnevu bolj vrtele okoli čustvenega razmerja, zato boste mnogokrat nemirni in razgretega duha. Nikar se ne odločajte za velike poteze, zavedajte se, da so v tem času majhni koraki veliko bolj modri.

TEHTNICA
Taktičnost se vam bo obrestovala, zato hitite počasi. Današnji vplivi planetov so kar izpostavljeni, zato velja tudi za vas previdnost. Umirili se boste šele v večernih urah, zato vam bo lahko toplo.

ŠKORPIJON
Nekatere zadeve vam ne bodo šle v račun, zato boste pri marsikateri zadevi previdni in polni dvomov. Močan vpliv Leva vam bo pomagal, da uskladite nasprotja.

STRELEC
Omrežili boste nekoga, zato boste zadovoljni in polni elana. Energija vam ne bo pošla tudi zaradi vpliva Lune . Svetujemo vam, da skozi urice tega dneva stopate previdno.

KOZOROG
Trenutno ste v odlični formi in prav obrestovalo se vam bo tudi vnaprej. Nikakor ne boste uspeli pozabiti na preteklost in nekoga prav posebnega. Dosežete lahko tudi nemogoče, zato bolj verjemite vase.

VODNAR
V neki situaciji boste odreagirali prav čustveno, zato vam ne bo šlo v glavo, zakaj tako burna razprava. Bodite taktni in čustveni, bolj se morate v teh dneh soočati, kaj drugi čutijo.

RIBI
V nočnih urah bo Luna ponovno v vodnem znamenju, zato bodite zares previdni. Vse kar naredite premislite dvakrat, bodite tudi taktni
v medsebojnih razmerjih.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO NAJDETE NA FB ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.