Domov / Lokalno / Sviš Ivančna Gorica pred novo sezono

Sviš Ivančna Gorica pred novo sezono

Članska ekipa rokometnega kluba Sviš Ivančna Gorica je začela s pripravami na novo sezono, ki jo bo po osvojenem prvenstvu v 1.b ligi odigrala med slovensko rokometno elito. Prvi dvoboj bodo odigrali 8.septembra proti ekipi Trima iz Trebnjega, ki je v lanski sezoni osvojilo deseto mesto v NLB ligi.Ivanški rokometaši so se okrepili z novimi igralci to so:  Blaž Fink (krožni napadalec), Žan Grojzdek (levi zunanji), Rok Željko (desno krilo) ter Nejc Vencelj (vratar). Medtem ko je za prva dva že uradno, da sta člana kluba, za druga dva še čakajo vso dokumentacijo, da ju lahko tudi uradno potrdijo kot okrepitvi za novo sezono. Strokovnemu štabu se je pridruzil nekdanji vratar Stane Zupančič, ki bo sezoni 2018/19 kot trener vratarjev skrbel za formo in treninge ivanskih vratarjev. Člansko ekipo pred uradnim začetkom tekmovalne sezone čakajo naporni tedni priprav, odigrali bodo vsaj osem prijateljskih tekem. Konec avgusta bodo gostili tudi mednarodni rokometni turnir. Jutri se bodo na prvi pripravljalni tekmi pomerili z novomesko Krko.
Razpored preostalih tekem:
9.avgust: RK SVIŠ Ivančna Gorica – SC Ferlach
11.avgust: RK Metlika – RK SVIŠ Ivančna Gorica
14.avgust: RK SVIŠ Ivančna Gorica – RD Slovan
16.avgust: RK SVIŠ Ivančna Gorica – RD Rudar Trbovlje
22.avgust: RK SVIŠ Ivančna Gorica – RK Krško
25.avgust: Mednarodni turnir v Ivančni Gorici (RK SVIŠ Ivančna Gorica, RD Izola, RK Karlovac)
31.avgust: RK SVIŠ Ivančna Gorica – RK Grosuplje
Danes začenjajo s treningi tudi mlajše kategorije rokometašev Sviša Ivancna Gorica in sicer mladinci, kadeti in starejši dečki A in B ter mlajsi dečki A. Mlajši dečki B pa bodo s treningi začeli v četrtek 16.avgusta. Podrobnosti so objavljene na spletni strani ivanškega rokometnega kluba.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.