Domov / Glasba / Glasbenik Domen Kumer navdušuje s poletnimi hiti v novi različici remiksa SUMMER MIX 2018

Glasbenik Domen Kumer navdušuje s poletnimi hiti v novi različici remiksa SUMMER MIX 2018

Poletje je čas sprostitve in melodij, s katerimi nas je štajerski pevec Domen Kumer že zaznamoval v preteklosti. Prav slednje je na glasbano obarvan način predstavil v novi različici remiksa njegovih poletni pesmi in hitov, ki so zaokrožile družbena omrežja.

Pevec Domen Kumer, ki se je pred nekaj leti umaknil z glasbene scene, zapustil Slovenijo in si dom našel pri sosedih se znova vrača nazaj. Razlog – ljubezen do glasbe. V začetku maja je po dolgem času predstavil novo pesem z naslovom MIDVA, kjer je v ospredje postavil moderni pridih latino ritmov in popa s katerim se lahkotno poplesavajo medodije.

“Pesem nakazuje mojo novo smer v kateri nadaljujem in lahko priznam, da sem v njej našel nekaj novega zame. Neko smer, ki so jo dobro sprejeli poslušalci in smer, ki se prepleta s priljubljenimi latino ritmi. Je komercialna glasba, primerna za različne segmente,” je povedal Domen, ki je za potrebe pesmi sodeloval z novo ekipo glasbenikov iz Salvadorja. A to še ni vse. Domen pripravila novo ploščo, ki bo posneta v živo in bo zajela ta segment brazilske duše.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Občina Ivančna Gorica uspešna na evropskem razpisu WiFi4EU

Občina Ivančna Gorica je ena od 2.800 občin iz celotne Evropske unije, ki je uspešno …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.