Domov / Lokalno / HOROSKOP – TOREK, 07. 08. 2018

HOROSKOP – TOREK, 07. 08. 2018

OVEN
V svojih mislih ste si jasno začrtali pot v naslednjem obdobju. Življenje vam bo v teh dneh ponudilo izjemno lepe priložnosti, da zaživite bolj umirjeno in osrečujoče. Dnevi, ki prihajajo v vas sprožajo velika pričakovanja.

BIK
Sonce v Levu bo vaše razpoloženje spreminjalo, ravno tako tudi vaše počutje. Opravkov bo veliko, ravno tako veselja in velikega presenečenja, ki vam ga pripravlja nekdo.

DVOJČKA
Vsekakor so pred vami naporni dnevi, ki pa bo tudi izjemni po svoji veličini. Dogajale se vam bodo velike spremembe, presenečali vas bodo ljudje okoli vas. Nikar se v teh dneh ne ravnajte po svojih nenavadnih načelih.

RAK
Malce so se razmere umirile, vi pa že delate načrte, kako naprej. Nekdo vas bo prijetno presenetil, zato se kar prepustite veselju in novemu pričakovanju. Veliko lahko v tem času naredite zase.

LEV
Nikar prihajajočih dni ne komplicirajte, raje se prepustite energiji, kajti presenečenj tudi za vas ne bo manjkalo .Vpliv planetov bo spodbuden tudi za ljubezen, zato le ne zamudite izjemne priložnosti.

DEVICA
Malce občutljivejši boste v teh dneh, zato pazite, da se komu ne zamerite. Svoje organizacijske sposobnosti tokrat realizirajte tudi v praksi. Veliko bo v teh dneh odvisno od vas, zato naredite tako, da boste srečni.

TEHTNICA
Neodločno boste stali pred dvema odločitvama. Svetujemo vam, da se tokrat posvetujte z nekom. Kar veliko obveznosti je še pred vami, zato se nikar ne ubadajte z nepomembnimi malenkostmi.

ŠKORPIJON
Izkoristite čas, ki je pred vami v svoje dobro. Odlično se boste počutili med ljudmi, ki vam veliko pomenijo. Poskrbite, da se spravite z vsemi, tudi tistim, s katerimi niste v najboljših odnosih.

STRELEC
Več pozornosti morate v teh dneh nameniti svojemu partnerju, saj ga zaradi neprestanega hitenja in vznemirljivega vzdušja kar zanemarjate. Previdno velja tudi vaši koncentraciji, predvsem zaradi položaja Venere v Dvojčku.

KOZOROG
Nikar si teh dni ne otežujte še bolj kot je to nujno potrebno. Strahove morate izključiti in se raje zamisliti, zakaj sploh obstajajo v vaših mislih. Skušajte ujeti ravnotežje med čustvi in razumom.

VODNAR
Navidezno se boste ravnali po nasvetih drugih, v resnici pa delali po svoje. Skušali boste realizirati vse načrte in v mislih že drveli v naslednji teden. Tudi ta teden boste preživeli nenavadno.

RIBI
Zgodilo se vam bo nekaj zares izjemnega in nenavadnega. Naj tokrat ne odide mimo vas. Saj veste, za svojo dušo potrebujete ljubezen in romantiko in hitrejši utrip srca.
ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.
CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.