Domov / Lokalno / Horoskop za sredo 8.avgust

Horoskop za sredo 8.avgust

OVEN
S hrepenenjem boste zrli v prihajajoče dni in v mislih potovali nazaj skozi prejšnje. Marsikaj bi radi spremenili, vendar je prav, da imate pogled usmerjen naprej. Prepustili se boste bolj zabavni plati življenja.

BIK
Ta dan boste tudi preživeli pod okriljem ljubezni in hrepenenja. Naslednje obdobje bo vaše, zato bodo zvezde še prav posebno močno sijale na vas. Veselje bo danes res veliko, ravno tako vaša dobra volja.

DVOJČKA
Ozirali se boste naokoli in skušali ta dan narediti nekaj zares izjemnega. No, osamljeni danes zagotovo ne boste. Doživeli boste kar nekaj presenečenj in dobre volj odšli naprej.

RAK
Najbolj varne se boste počutili pod okriljem domačega ognjišča, vendar bo tudi vas potegnilo življenje v dobro voljo in kar prijetno veseljačenje. Mnogi Rakci boste doživeli presenečenje.

LEV
Dan bo kar naelektren in viharen za vas. Veliko boste imeli opraviti z malenkostmi, še več pa z ljudmi okoli sebe. Dobro se pripravite na današnji delovni dan. Za vas utegne biti izjemno obetaven.

DEVICA
Uredili boste, da vam bo lepo. Skušajte ujeti svoje misli in svoje želje. Priložnosti, kje boste preživeli konec tedna bo veliko, vi sami pa boste presodili. Pred vami se kaže pot.

TEHTNICA
Vaša prilagodljivost bo ta dan nekoliko zmanjšana, vendar boste kljub temu dobili novice, ki vas bodo ponesle na oblak sreče. Lahko se vam zgodi, da boste zaljubljeni in romantično razpoloženi.

ŠKORPIJON
Današnji dan boste delovali sistematično in zadeve pripeljali do srečnega zaključka. Čas boste preživeli z ljudmi, ki vam pomenijo veliko.
V mislih si boste delali načrte, kaj boste vse spreminjali v naslednjem obdobju.

STRELEC
Jupiter vam povzroča malce zmede in strahu, vendar kar pogumno naprej. Tudi za vas bo današnji dan nekaj izjemnega. Preplavila vas bo energija in velika želja po velikih dosežkih za naslednje obdobje.

KOZOROG
Dan bo potekal po ustaljenem ritmu. Mnogo priprav, velika pričakovanja in veliko srečanj. V vas samih pa se bo porajalo mnogo misli in nekatere izmed njih bodo zelo daleč od vsega dogajanja.

VODNAR
Zasanjano in romantično boste gledali v nov dan in veliko pričakovali od nekoga. Kar nekaj naporov boste morali vložiti, da bo vse tako kot si boste zamislili. Nujno potrebno pa je, da obdržite svoj stil.

RIBI
Tudi skozi današnji dan boste posvečali glavno skrb opravilom in pripravam na novosti. Vaša pričakovanja se bodo uresničila in veselo boste odplavali v novim dogodivščinam naproti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO NAJDETE NA FB ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Brinje Grosuplje premagalo Ivančno Gorico

V medobčinskem derbiju 17.kroga v 3.nogometni ligi center so nogometaši Brinje Grosuplje v Ivančni Gorici …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.