Domov / Lokalno / Horoskop za petek 10.avgust

Horoskop za petek 10.avgust

OVEN
Pred vami je večja prelomnica. Končno, zadnji čas je, da se zadeve začnejo premikati v želene smeri. Partner bo od vas pričakoval včasih nemogoče, nikakor ne boste pripravljeni stati v kotu.

BIK
Mnogo obveznosti je pred vami, zato morate dobro premisliti, kaj boste naredili najprej. Svojo energijo morate usmeriti najprej v delo, šele potem v zabavo. Bodite potrpežljivi, kmalu bo napočil čas za večjo spremembo.

DVOJČKA
Pričakujete lahko usoden razplet dogodkov. Kaj kmalu boste ugotovili, da ste imeli prav. Sicer vas čakajo na finančnem področju manjši zapleti, če boste znali ravnati prav, lahko dosežete velik uspeh.

RAK
Z velikim zadovoljstvom boste ugotovili, da so vaša prizadevanja obrodila sadove. Naredite točno to, kar vam narekuje srce, nikar ne iščite izgovorov in tisoč razlogov proti.

LEV
V svojih mislih se boste poigravali s predrzno mislijo, vendar bo zaenkrat ostalo samo pri tem. Sicer vam naslednje obdobje prinaša večje spremembe, ki pa ne bodo kar tako. Od ljubezni boste kar žareli.

DEVICA
Sprememba, katero načrtujete bo pozitivna, le v primeru, da dobro preučite tudi tiste negativne okoliščine, ki vam lahko porušijo ravnotežje. Na življenje morate tokrat gledati s pozitivne, vesele strani.

TEHTNICA
Zdelo Se vam bo, da vas v trenutkih krize nihče ne razume, vendar se motite. Največja vaša napaka je, da  skrivate svoja občutja za masko brezbrižnosti. Predvsem zaradi negotovosti se zapletate bolj kot je potrebno.

ŠKORPIJON
Odločitev, na katero čakajo že kar nekaj časa, boste končno morali sprejeti. Svetujemo vam, da opravite prej pogovor s partnerjem. Tokrat vam bo dal podporo in razumevanje.

STRELEC
Za tisti velik prvi korak še ne bo čas, kar boste pa kmalu ugotovili in misli usmerili drugam. Vaša ognjena narava bo prišla do izraza predvsem na področju ljubezni.

KOZOROG
Mars  deluje na vas stresno, zato dobro premislite, ali je čas za veliko spremembo res idealen. Tokrat se boste morali znajti samim, brez tuje pomoči. Hrepeneli boste po nekom.

VODNAR
Imeli boste veliko notranjega nemira, ki se bo odražal v delovanju skozi cel dan. Mogoče se vsi ostali bolj zavedajo kot vi sami, da ste oseba polna presenečenj. No, to obdobje je eno tistih, v katerih boste še prav posebno sloveli.

RIBI
Zadeva se je pač pokazala v takšni meri, da ste si kar dobro zakomplicirali življenje. Na pomoč vam bo priskočil nekdo, ob kateremu vam bo srce hitreje utripalo. Tokrat pokažite svoja čustva brez zadržkov.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO NAJDETE NA FB ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Brinje Grosuplje premagalo Ivančno Gorico

V medobčinskem derbiju 17.kroga v 3.nogometni ligi center so nogometaši Brinje Grosuplje v Ivančni Gorici …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.