Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 11. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA SOBOTO, 11. AVGUST 2018

OVEN
Skušali boste pregnati denarne skrbi z razmišljanjem, kako bi bilo najbolj pametno ravnati. Ne hitite, bodite zelo premišljeni. Informacija, ki jo boste dobili, mogoče ne bo prava.

BIK
Nejevolja se vam nabira, vendar mogoče obtožujete zanjo napačno osebo. Razmislite o pravih razlogih vašega trenutnega nezadovoljstva in ugotovili boste, da mogoče ji celo delate krivico.

DVOJČKA
Včasih je videti, da je življenje za vas igra in da igrate glavno vlogo. Na odru ste resnično dobro znajdete in veliko vlog vam je pisanih na kožo. Vaša kvaliteta je v vaši vsestranskosti.

RAK
Planirali boste, vabili v goste in uživali v pripravah. Prav nič vam ne bo tega skalilo. Vaše misli bodo usmerjene v družabno življenje in zelo se boste potrudili, da bo vsem prijetno.

LEV
Ne boste si dovolili, da bi bili ob neko veselje in nikomur ne boste dali vzroka, da bi vam ga vzel. Dan bo potekal delno po pričakovanjih, lahko pa pričakujete tudi neko spremembo v zadnjem trenutku.

DEVICA
Začeli boste optimistično in verjeli v dober razplet. V družbi boste izstopali, kar vam bo tokrat za spremembo celo všeč. Nekdo se bo hotel zgledovati po vas, vendar mu ne bo najbolj uspevalo.

TEHTNICA
Imeli boste občutek, da preizkušnje vzdržljivosti vaše potrpežljivosti še kar ne bo konec. Do razpleta lahko pridete tudi po drugi poti, le najti jo morate.

ŠKORPIJON
Zanimiv dan je pred vami, zato ne ostajajte doma. Pojdite ven, poiščite zanimive sogovornike in čas vam bo v zanimivih debatah vse prehitro mineval.

STRELEC
Nekdo, ki ga niste videli že dlje časa, vas bo poiskal, kar vam bo v veselje. Izmenjali boste novice zadnjega obdobja in se sami čudili, kaj vse se vam je dogajalo.

KOZOROG
Omejitve, ki jih doživljate tako ali drugače, vas ne bodo spravljale v obup ali slabo voljo. Znali se boste prilagoditi in marsikaj obrniti sebi in drugim v dobro.

VODNAR
Zaradi svojih delovnih obveznosti vam je v teh dneh vse premalo časa ostajalo za zasebno življenje. Današnji in jutrišnji dan sta kot naročena, da nadoknadite zamujeno.

RIBI
Ne skoparite z drobnimi pozornostmi, ki jih je vsak vesel, še posebej ljudje, ki ste jim pri srcu. Na neko zamero boste pozabili, saj konec koncev ni vredna nič drugega.

HOROSKOP JE ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FB ASTROLOGINJA DOLORES.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.