Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 12. 09. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 12. 09. 2018

OVEN
Dobro si boste pripravili svoj teren za današnji dan, prav nič ne bo ušlo vaši pozornosti. Nekdo vam bo sicer skušal prekrižati načrte, vendar mu ne bo uspelo.

BIK
Bistveno bolj umirjen dan v primerjavi s prejšnjimi je pred vami. Izkoristite ga za tiste bolj prijetne plati življenja in si ne dovolite, da vam kaj kali osebni mir.

DVOJČKA
Vaša kreativnost bo v porastu, zato boste delovali odlično. Kljub temu ste lahko malce zaskrbljeni. Skrbelo vas bo tveganje, kateremu se boste izpostavljali. Prevelike bojazni ni potrebno imeti.

RAK
Kar nekaj stvari se bo obrnilo v vašo korist, na novo si boste pridobili zaupanje in spoštovanje. S svojim skrivnostnim in nenavadnim pristopom boste zelo očarali nekoga.

LEV
Imeli boste občutek, da se spuščate v tvegano pustolovščino. In kaj življenje končno sploh je ? Prav to, ena sama tvegana pustolovščina. Nad dolgočasjem se ne boste mogli pritoževati.

DEVICA
Čutili boste veliko povezanost z osebo iz vaše preteklosti. Videti bo, da vas novosti prav nič ne zanimajo. Prav je, da ponovno proučite vse dogodke, ki so vas pripeljali do zapleta.

TEHTNICA
Na določene trenutke boste srčno dobri, v drugih pa boste imeli v ospredju samo lastne interese. Ta občasna neprilagodljivost vam lahko povzroči kakšno manjšo preglavico.

ŠKORPIJON
Imeli boste veliko potrebo po romantiki in idealni ljubezni. Če ste v partnerstvu, bodo vaša pričakovanja izpolnjena. Če pa partnerja še iščete, imate odlične obete za nov začetek.

STRELEC
Tisto, kar ste že dolgo časa čakali, boste končno dočakali. Pred časom bi vam bo še nekaj pomenilo, sedaj pa se je situacija popolnoma spremenila. Zanimivo bo opazovati razplet.

KOZOROG
Nekaj se premika, čeprav mogoče za vaš okus veliko prepočasi, vendar zato zanesljivo. Iskrice, ki so zagorele, lahko razplamtijo pravi ogenj strasti v vašem srcu.

VODNAR
Mogoče boste nehote bežali od tistega, s čemer se nočete soočiti. Nekaj časa bo še šlo tako, v nedogled pa ne. Prej ko se boste odločili za konkretno dejanje, prej vam bo odleglo.

RIBI
Mogoče bo rahlo malodušje vzrok, da vas ne bo pretirano zanimalo kaj se dogaja v vaši okolici. Vendar vas bodo okoliščine vsrkale vase in spremenile tok vašega razmišljanja.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Brinje Grosuplje premagalo Ivančno Gorico

V medobčinskem derbiju 17.kroga v 3.nogometni ligi center so nogometaši Brinje Grosuplje v Ivančni Gorici …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.