Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 13. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 13. AVGUST 2018

OVEN
Prav je, da ste disciplinirani in pazite na vse, vendar pretiravanje le ni potrebno. Ohranite pravo mero pri vsem, kar počnete. Tudi ostali vas težko dohajajo.

BIK
Nekdo bo na vsak način hotel slišati vaše mnenje, vendar na koncu z njim ne bo zadovoljen. Kljub temu boste načelni in ostali zvesti svojim principom.

DVOJČKA
Odlična motivacija vas vodi v teh dneh, zato ste lahko uspešni in prodorni. Tako ugoden trend lahko pričakujete tudi v tem delovnem tednu.

RAK
Ohranite kontrolo nad porabo denarja, saj se lahko zgodi, da boste imeli strošek, na katerega sploh niste računali. Vedno je dobro imeti nekaj rezervnega fonda.

LEV
Pogovor z osebo, ki ji zaupate, vas bo sprostil in vam dal nove volje in energije. Res je za vami nekaj napornih dni, takšni bodo tudi prihodnji, vendar prihaja tudi čas zasluženih počitnic.

DEVICA
Z nekom, ki je v vaši bližini, imate več skupnega, kot je videti na prvi pogled. Če se boste le malo poglobili v ta odnos, boste presenečeno ugotovi, kaj vse vaju povezuje.

TEHTNICA
Delovali boste zelo skrivnostno in v resnici ne boste hoteli izdati svojih adutov in načrtov. Vaša nezaupljivost izhaja iz sumničavosti, ker trenutno težko zaupate drugim ljudem.

ŠKORPIJON
Čeprav bo priložnost mamljiva, bo odločitev vseeno težka. Kar tako ne boste pripravljeni izpustiti iz rok vsega, kar ste si s trudom ustvarili. Nikakor ne boste podrli vseh mostov za seboj.

STRELEC
Nek družinski član bo zahteval od vas, da se mu posvetite v celoti. Delno bi še šlo, kaj več, pa bo preveč, tudi za vaš okus. Vsem v tem dnevu nikakor ne boste mogli ustreči.

KOZOROG
Neka nejasna zadeva dobiva bolj konkretne obrise, vendar slika še vedno ni sestavljena v celoti. Manjkajo pomembne informacije, zato še počakajte.

VODNAR
Videti je, kot da vam vse uspeva z lahkoto. To vam bo nekdo celo povedal. Seveda se sami zavedate svojega vložka in silne energije, ki ju vlagate v vse skupaj.

RIBI
Tudi če vas bo nekdo razjezil, mu tega ne boste pripravljeni dati vedeti. Vaš ego vam to enostavno ne bo dopustil. Prav je, da obvladujete svoj temperament in se ne pustite vreči iz tira.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FACEBOOK-u DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Brinje Grosuplje premagalo Ivančno Gorico

V medobčinskem derbiju 17.kroga v 3.nogometni ligi center so nogometaši Brinje Grosuplje v Ivančni Gorici …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.