Domov / Lokalno / HOROSKOP – TOREK, 14. 08. 2018

HOROSKOP – TOREK, 14. 08. 2018

OVEN
Kljub temu, da vam trenutne finančne zmožnosti tega ne dopuščajo, si boste privoščili nekaj več od običajnega. To bo svojevrstna nagrada, ki jo boste dali sami sebi.

BIK
Ne boste dovolili, da bo nekdo blatil osebo, ki jo spoštujete. Najprej boste hoteli preveriti okoliščine in dejstva konkretnega dogodka, šele potem si boste ustvarili svoje mnenje.

DVOJČKA
Nekdo vam bo pripravil svojevrstno presenečenje v trenutku, ko boste to najmanj pričakovali. Seveda boste svoje veselje pokazali popolnoma spontano in sproščeno.

RAK
Kljub vašemu dobremu namenu, da končno uredite nek nejasen odnos, tokrat ne boste imeli srečne roke. Premalo ste naredili v preteklosti, da bi dovolili tudi nasprotni strani, da pove svoje.

LEV
Lotevala se vas bo nestrpnost, saj se bo vse odvijalo prepočasi. Zavedajte se, da prav nič ne morete pospešiti. Ohranite nadzor nad svojimi reakcijami in notranji mir.

DEVICA
Zelo skrbno se boste lotili konkretnega projekta in dobro vam bo uspeval. Ključno bo tudi sodelovanje in dogovarjanje z drugimi. Tokrat je timsko delo resnično v prednosti.

TEHTNICA
Vaša ideja, da se začasno izolirate, se bo izkazala za zelo kratkotrajno rešitev. Pravo morate iskati drugje, saj so potrebne spremembe. Ukvarjati se morate z vzrokom, ne posledico.

ŠKORPIJON
Marsikaj lahko v tem obdobju prebudi vaše zanimanje in domišljijo. Lahko odkrijete kakšno novo interesno področje, zanimiv hobi, – skratka, zanimivo vam bo.

STRELEC
Vztrajali boste pri zadevi, s katero do sedaj niste prišli daleč. Vendar vam nekaj ne bo dalo miru, zato ne boste pripravljeni kar tako odstopiti. Vaša vztrajnost bo poplačana.

KOZOROG
Razmišljali boste, kako bi nekomu ustregli in pri tem ugotavljali, da to sploh ni tako enostavno. Vedite, da so prave rešitve najbolj enostavne, zato si vse skupaj poenostavite.

VODNAR
Občutili boste strah pred tistim, kar vas čaka. Strah je velik gospod, zato mu ne podlegajte. Vseh negativnih misli se morate otresti in se psihično sprostiti.

RIBI
Trma se vam bo obrestovala, zato ne popuščajte. Tisto, kar ste povedali na začetku, boste menili tudi na koncu, nobene spremembe ne bo.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.