Domov / Lokalno / Brinje Grosuplje doma s Svobodo, Ivančna Gorica na Bledu

Brinje Grosuplje doma s Svobodo, Ivančna Gorica na Bledu

Jutri-sobota bodo sezono 2018/19 začeli nogometaši v 3.ligi center. Brinje Grosuplje bo na domači zelenici ob 17.30 gostilo Svobodo iz Ljubljane, Ivančna Gorica pa bo gostovala na Bledu pri tamkajšnjih nogometaših. Ivanški nogometaši so v sredo v 1.krogu Pokala Slovenije v Celju z 1:0 premagali Šampion.

Ekipo vodi Brinje Grosuplje vodi trener Goran Stanković, ki je pred začetkom prvenstva povedal: “Za nami je šest tednov treningov, v katerih smo odigrali šest prijateljskih tekem. V sami igri imamo še veliko rezerve zato upam, da bomo formo dvigovali iz tekme v tekmo. Čas je tisti dejavnik, ki bo pokazal kako kvalitetno moštvo imamo v primerjavi z lansko sezono. V primerjavi s preteklo sezono smo številčnejši, prisotna pa je tudi konkurenca. Novinci, ki so se nam pridružili, imajo za seboj kar nekaj izkušenj. Vendar se zavedamo, da imena ne štejejo, saj se bo potrebno dokazati na igrišču. Želimo si krojiti vrh lestvice in seveda narediti več glede na lansko sezono.”

Jedro ekipe, ki je končala minulo sezono se ni bistveno spremenilo, nekatere spremembe so se kljub temu zgodile.
Odšli so (Denis Petrovič NK DOB, Dominik Ivkič NK FUŽINAR in Primož Rozina NK IVANČNA GORICA).
Prišli so (Matevž Fortin ND ILIRIJA, Niko Adamič NK BRAVO, Gregor Končar NK IVANČNA GORICA, Matevž Gabrovšek NK KOMENDA, Adnan Hajdarevič NK ZARICA) Kevin Tomšič in Klemen Štrancar NK INTERBLOCK in mladnici iz lastne nogometne šole Miha Černe, Primož Potočar, Jaka Cimerman, Alexander Stoženič, Jakob Hočevar in Denis Čoralič).

Vsekakor se obeta zanimivo prvenstvo, kjer bo konkurenca zaradi krčenja lige po minuli sezoni na 10 članov še močnejša. Za grosupeljske nogometaše se prvenstvo pričenja doma, kjer bodo v soboto 18.08.18 ob 17:30 proti novincu v ligi Svobodi Ljubljana v vlogi favorita. Glede na izkušnjo iz minule sezone, bo za uspeh potrebno izključiti vsakršno podcenjevanje in tekmo odigrati zbrano od prve do zadnje minute.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.