Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 19. 08. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 19. 08. 2018

OVEN
Zadnje čase ste preveč zaskrbljeni zaradi malenkosti, ki so nepomembne, mirno jih lahko zanemarite in se začnite ukvarjati s prijetnimi zadevami. Med njimi je zagotovo najpomembnejša ljubezen.

BIK
Vpliv Venere vam povzroča strese in preglavice predvsem pri zadevah, ki jih je nemogoče spreminjati. Bodite malce bolj praktični in poiščite vse tisto za kar se vam splača živeti. V sebi boste občutili povečano strast.

DVOJČKA
Spremembe se nizajo druga za drugo, včasih sploh ne veste, kaj vas čaka za prvim ovinkom, ki je pred vami. Nič se ne obremenjujte, pred vami je obdobje, ki si ga boste zapomnili in uživali v vsaki malenkosti.

RAK
V sebi boste občutili veliko željo po spremembah, vendar se kljub temu umikali v samoto. Iskali boste najboljšo rešitev za vse težave, ki so se nakopičile v zadnjih mesecih. Zadeve boste razrešili izredno pozitivno.

LEV
Kamor koli boste stopili, vsepovsod boste izžarevali svojo ognjeno energijo. Zadovoljno boste zrli v nove dni in z užitkom opazovali sledi, ki jih puščate za seboj. Besede bodo igrale pomembno vlogo.

DEVICA
Vplivi planetov vas opozarjajo, da dokončajte pomembno zadevo. Sedaj je čas za akcijo in ne za umik. Izžarevali boste neko posebno notranjo moč, zato bodo vaši koraki lahkotni in uspešni.

TEHTNICA
Vsi, ki še niste zaljubljeni, čas je pravi tudi za nova čustvena doživetja. Tudi tokrat boste svojo ljubezen kovali v zvezde in prav toplo vam bo pri srcu. Morebiti boste prav danes srečali nekoga, ki bo igral pomembno vlogo v prihodnosti.

ŠKORPIJON
Nikar svojih misli ne obremenjujte z negativnimi vzorci. Prepustite se raje prijetnim stranem vašega življenja. V teh dneh boste premišljevali, kaj morate vse spremeniti v svojem življenju, da razrešite nezdružljiva nasprotja.

STRELEC
Poigravali se boste z mislijo na prijetno avanturo. V kolikor ne boste dovolj spretni, se lahko usoda poigra z vašo samostojnostjo. No, tudi tokrat je izbira vaša. Če se boste odločili ujeti se v mrežo ljubezni, vam bo prav lepo.

KOZOROG
Želeli boste narediti vtis mogočnosti, samozavesti in moči, vendar bo tokrat dovolj, če boste tokrat samo tisto kar v resnici ste. Zavedajte pa se, da nimate usklajenega razuma in čustev, zato kakršno koli pretvarjanje ne pride v poštev.

VODNAR
Zamišljeno boste zrli predse in ugotavljali, kaj je najbolje za vas. Akcija vas bo mikala, vendar se tudi pasivnemu ravnanju ne boste mogli upreti. Naredite točen načrt, kaj si sploh želite.

RIBI
Skušali boste prikriti razočaranje in občutke potisnili globoko vase. Priporočamo vam, da daste svoje občutke iz svoje duše in poveste točno, kaj mislite, kaj čutite. Verjemite, olajšanje bo veliko.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.
CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.