Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 21. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 21. AVGUST 2018

OVEN
V tem času se vam bo ponudila priložnost, da realizirate neko idejo iz preteklosti. Zelo ugoden rezultat je na vidiku, še posebej zato, ker je vaša samozavest na višku.

BIK
Vaše ravnanje bo preudarno, saj se boste nehali slepiti, da lahko vaše težave izginejo kar same od sebe. Ne izgubljajte se v podrobnostih, saj vam vzamejo samo dragoceni čas.

DVOJČKA
V ospredju bo želja po zabavi, delo in obveznosti boste potisnili na stran. Ni prav, da ste na trenutke tako neodgovorni, saj vas kasneje vedno preganja občutek slabe vesti.

RAK
Nezaupljivi in zaprti vase boste doživljali vse v svoji okolici preveč intenzivno. Zdravstveno in psihično stanje bo temu primerno slabše, zato poskrbite za sebi bolj prijazen dan.

LEV
S preveč gospodovalnim delovanjem si lahko nakopljete marsikatero zamero. Najhujše pa bo, če ne boste kritike sprejeli dobronamerno in boste odreagirali zelo obrambno.

DEVICA
Najbolje se boste počutili doma, varni in skriti pred svetom. Večer bo prinesel drugačno energijo in morebiti si premislite in sprejmete povabilo v družbo prijateljev.

TEHTNICA
Vesel dogodek, ki ste ga pričakovali, vas bo vseeno presenetil in vas na nek način našel nepripravljene. Občutili boste veliko vznemirjenje in veselje v zvezi z vsemi okoliščinami.

ŠKORPIJON
Na vsak način si boste želeli ustvariti čustveno varnost. Pazite, da pri tem ne boste zaostrovali odnosa v partnerstvu. Otresti se morate želje, da vsakomur ugajate.

STRELEC
Življenje se vam je zapletlo, zato nikakor ne smete biti brezbrižni. Bežno znanstvo se lahko razvije v kaj več, vendar trenutno še mirujte in rešujte tisto, kar se rešiti še da.

KOZOROG
Svoje moči usmerite v sedanjosti, ker preteklosti enostavno ne morete več spremeniti. Na finančnem področju ravnajte resnično previdno in ne zapravljajte preko svojih možnosti.

VODNAR
Našli boste pravo besedo v pravem trenutku. Splet okoliščin bo za vas bolj ugoden, kot bo videti sprva. Zaupajte vase in videli boste, da bo vaš optimizem nalezljiv.

RIBI
V prijateljih boste iskali zaščito in varnost. Vse lepo in prav, vendar vam to ne sme in ne more biti glavno vodilo. Moč morate najti v sebi, prebuditi svoje notranje izvore.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO NAJDETE NA FACEBOOK-u  ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.