Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK,  23. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA ČETRTEK,  23. AVGUST 2018

OVEN
Nikakor se ne boste znali vživeti v nastalo situacijo, saj bo vaša prilagodljivost zmanjšana. Bojujte se v teh dneh za strpnost, saj se vam bo najbolj obrestovala. Vaše reakcije naj bodo umirjene, umirjeno vaše delovanje.

BIK
Čutili boste porast energije in mimogrede opravili vrsto pomembnih opravil. Vaš način komunikacije bo izreden, zato se tokrat lahko zanesete na lastno presojo. Pred vami so pomembne spremembe.

DVOJČKA
Skušali boste realizirati pomembnejše srečanje in pri tem občutili zelo močno energijo. Delovati morate sistematično, nikar se po nepotrebnem ne izpostavljajte. Zastavili si boste pomemben cilj.

RAK
Zadeve na poslovnem področju se bodo počasi umirile, vendar notranjega miru še ne boste našli. V naslednjem obdobju imate lepe obete, zato svojo energijo usmerite v doseganje novih rezultatov.

LEV
Dobili boste lepe novice, ob katerih boste blesteli od dobre volje. Zavedati se morate, da morate kljub sreči, ki jo doživljate izpolnjevati svoje delovne obveznosti Pred vami je krajša pot.

DEVICA
Izkoristite pozitivne vplive planetov in dokončajte naloge, ki ste si jih zastavili v preteklem obdobju. V prostem času se vam obeta obilo prijetnih in romantičnih uric, ki vam bodo popestrile urice dolgo v noč.

TEHTNICA
Obveznosti bodo tako velike, da boste potisnili čustvena razmerja na stran. Zato pa boste imeli na finančnem področju odlične rezultate. Mnogo bolje pa bi naredili, če se ne bi neprenehoma ukvarjali s preteklostjo.

ŠKORPIJON
Zadeve bodo še naprej nejasne, še posebno kar se finančnega in poslovnega področja dotika. Najpomembneje je, da se vas ne poloti panika. Zavedajte se, da ste sposobni urediti še tako zapletene zadeve.

STRELEC
Ponovno se boste poigravali z mislijo, da bi se podali na pot. Dobro premislite, ali vam okoliščine to res omogočajo. V tem obdobju boste prisiljeni poprijeti za delo.

KOZOROG
V družbi boste blesteli, vendar srečni ne boste, kajti imeli boste občutek, da vam nekaj ali nekdo manjka. Mogoče se boste skušali izogniti soočenju sami s seboj in se poigravali z mislijo na svojo ljubezen.

VODNAR
Spremenljivo razpoloženje vam počasi že preseda, zato se boste v naslednjih dneh borili za stabilnost. Usmeriti se morate na posamezne težave, drugače se bo v vašem življenju pojavila še večja zmeda kot do sedaj.

RIBI
V tem času bo izredno močno izpostavljena ljubezen, saj vas bodo romantična čustva popeljala daleč stran od realnosti. Vaša sreča ne bo kratkotrajna, zato  se dobro pripravite na spremembe.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO NAJDETE NA FB-ju  ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.