Domov / Kultura / HOROSKOP – TOREK, 28. 08. 2018

HOROSKOP – TOREK, 28. 08. 2018

OVEN
Z mislimi boste drugje, kot bi morali biti. Za reševanje problemov bi prišla partnerjeva pomoč prav, vendar boste čakali, da vam jo sam ponudi, namesto da bi vi prosili zanjo.

BIK
Če ste še svobodni, se lahko tega časa veselite. Hobiji, kreativno delo, obiski, potovanja, obstaja sto načinov kako kvalitetno preživeti prosti čas. Vezani počnite to skupaj s svojim izbrancem.

DVOJČKA
Pokažite, da ste sposobni dosegati rezultate, vendar pri tem ne pretiravajte. Ne zanemarite svoje fizične forme, kajti v tem tiči tudi odgovor za boljše psihično počutje.

RAK
Neizpolnjene želje, nič romantike in ljubezni. To so glavni razlogi za vaše skrbi. Pogovorite se s partnerjem, namignite mu, kaj si želite in pričakujete od njega. Težko boste ločili zasebno in poslovno življenje.

LEV
Tokrat partner ne bo naredil prvega koraka. Naredite ga vi in rešite potapljajočo se barko. Čaka vas veliko stikov z ljudmi, sestanki, opravki, skratka vsi bodo od vas zahtevali in pričakovali kar najboljše.

DEVICA
Glavo pokonci in skušajte se napolniti s svežo energijo. Problemi so del vsakdana, vajeni ste živeti z njimi. Še sreča, da imate v bližini veliko razumevajočih ljudi, katerim lahko pokažete pravi obraz.

TEHTNICA
Če želite uživati v poslu, poiščite v njem tisto, kar vas veseli. Da bi to doživeli, morate potrošiti veliko energije Ne pričakujte priznanj in hitrih rezultatov, ker bi lahko doživeli prav nasprotno.

ŠKORPIJON
Trenutno lahko uživate v življenju, dobra je tudi ljubezenska napoved. Zabavajte se v družbi družinskih članov in prijateljev in si naberite moči za naprej. Obiščite tudi kakšnega dobrega maserja.

STRELEC
Čakajo vas zelo razburljivi dnevi, polni padcev in novih vzponov. Prepustite se vročim strastem in toku dogodkov, nekam vas bodo že pripeljali, mogoče celo tja, kamor želite že dolgo priti.

KOZOROG
Nekdo bi vas lahko fizično in intelektualno zelo zanimal, kar se pri vas ne dogaja vsak dan. Tudi oddani Kozorogi boste iskali nova vznemirjenja in izkušnje skupaj s partnerjem.

VODNAR
Občutili ste, da ni vse med in mleko. Kljub temu boste preživeli lepe dni, obetajo se vam tudi nova poznanstva, mogoče še kakšno posebno zanimivo za vas. Raziščite možnosti.

RIBI
Malo časa boste imeli za ljubezen, saj boste delo postavili na prvo mesto. Ne mislite, da vaša ljubezen živi od zraka. Če bi radi dosegli vse začrtane cilje, morate kombinirati oboje med seboj.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.