Domov / Lokalno / HOROSKOP – ČETRTEK, 30. 08. 2018

HOROSKOP – ČETRTEK, 30. 08. 2018

OVEN
Prekipevali boste od energije, zato vam ne bo nobeno delo pretežko, nobena naloga prezahtevna. Mnogi vam bodo zavidali, nekdo pa vas bo poskušal posnemati in bo pri tem neprijetno uspešen.

BIK
Se bojite za svoj ugled ? Najprej boste zadržani, kasneje pa se boste pokazali v svoji najboljši izdaji. Obetajo se velike, za vas spodbudne spremembe, kljub temu pa boste še vedno oklevali.

DVOJČKA
Še vedno čakate na tiho privoljenje nekoga, ki je neločljivo povezan z vami. Druga možnost je manj strma pot do uspeha, vendar veliko daljša. Iskali boste najboljšo rešitev in jo tudi našli.

RAK
Nekaj zelo prijetnega boste doživeli in če boste le dovolj potrpežljivi, boste dosegli vsak cilj. Ne izzivajte usode, da ne boste naposled ostali praznih rok. Tokrat bo potrebno čakati in še čakati.

LEV
Ne morete pričakovati, da se bo nekdo ogrel za vaš načrt samo zato, da bi si zagotovil vašo naklonjenost. Potrebno bo veliko več. Vaša motivacija je zelo visoka, kar bo tudi zelo pomagalo.

DEVICA
Po nekaj napornih dneh vam bo prijal počitek, še posebno če ga boste preživeli v pravi družbi in v pravem okolju. Nekomu boste priznali tisto, kar vas že dolgo teži.

TEHTNICA
Predlog bo izvrsten, vendar ga boste sprejeli s številnimi zadržki. Nekdo vam bo razkril srce in svoje najbolj skrite želje. Lahko da vas bo s tem osrečil, lahko pa se zgodi, da se ga malce ustrašite.

ŠKORPIJON
Vabili vas bodo v prijetno družbo, vi pa boste najprej opravili svoje obveznosti. Hoteli boste nadoknaditi zamujeno in nekaj narediti celo za vnaprej. Računate namreč na to, da je potrebno imeti rezervo.

STRELEC
Veliko vam bo pomenilo, da bodo nesporazumi zglajeni. Partner vam bo nekoliko zavidal, ko pa mu boste povedali koliko vam pomeni, bo ponovno vse v najlepšem redu.

KOZOROG
Zbrano boste prisluhnili tistim, ki imajo kar nekaj kritičnih pripomb na dogodke zadnjih dni. Iz neke izkušnje se boste veliko naučili, če le ne boste lahkomiselno zavrnili konkretnega predloga.

VODNAR
Romantična zgodba, ki ste jo že skoraj pozabili, se bo ponovno odvila in razživela. O svoji sreči boste govorili vsem, ki vas bodo hoteli poslušati, kar seveda nekomu ne bo všeč.

RIBI
Predlog, s katerim vas bo nekdo skušal odvrniti od vaših ciljev, bo dovolj mikaven, da boste nekaj dni v dvomih. Ne prenaglite se. Nekdo, ki vam veliko pomeni, čaka na vaš odgovor.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.