Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 12. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO, 12. SEPTEMBER 2018

OVEN

Nimate najbolj prijaznega in lahkotnega dneva. Občutek vam govori, da z nekaterimi stvarmi ne pridete do konca. Pazljivi bodite v partnerskem odnosu.

BIK

Prav zlahka se boste odločali za nove podvige. Uspelo vam bo izvesti ali napeljati posel, ki se vam je že dolgo rojeval v glavi. Žogo imate v roki.

DVOJČKA

Poteze, ki ste jih vlekli zadnjem obdobju, bodo obrodile sadove.  Denarni položaj se bo postopoma izboljševal. To bo rezultat vaše prizadevnosti, tudi discipline.

RAK

Na finančnem področju se zadeve začenjajo spreminjati v pozitivno smer. Neko spoznanje vam dodatno uliva optimizem, kar se bo poznalo na čustvenem področju.

LEV

Verjetno vas bo danes v obnašanju sodelavcev in nadrejenih precej stvari motilo. Mogoče imate občutek nemoči, za kar pa nimate nikakršne prave osnove. Bodite bolj samozavestni.

DEVICA

Razpoloženi ste za nove podvige. Izkoristite vsak trenutek, ki ga lahko preživite z ljudmi, ki so vam najbližji, kajti odnosi lahko dobivajo drugačne oblike in vsebine.

TEHTNICA

Zaradi trme in nepopustljivosti si znate zadeve še dodatno zaplesti. Včasih se ne daste premaknit niti za centimeter. Prisrčen pristop je prava rešitev.

ŠKORPIJON

Ne pozabljajte, da je najboljši uspeh tisti, ki ga dosegate z lastnim rokami ali možgani. Niste ravno pri volji, da bi presegli trenutne zmogljivosti.

STRELEC

Naredite načrt vsega, kar bi radi opravili. Sprejmite roke pomoči, ko vam jo ponujajo. Naj vam občutek ne daje misliti, da ste se preveč priklonili.

KOZOROG

Vaše razpoloženje bo nekoliko nihajoče. Preveč boste analizirali dogodke trenutnega položaja, od katerega je odvisen tudi vaš uspeh v bližnji prihodnosti.

VODNAR

Pri reševanju uradnih zadev bodite dosledni. Rešitve, ki jih toliko časa niste mogli videti, se bodo pojavile pred vami. Enostavne rešitve so vedno najboljše.

RIBI

Obeta se izredno dinamičen prehod v jesen. Imate kar nekaj lepih načrtov. Če vas pot vodi v tujino, preverite če imate vse potrebno. Nekoliko je lahko motena vaša koncentracija.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.