Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 16. 09. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 16. 09. 2018

OVEN

Dan  zagotovo ni primeren za razreševanje nakopičenih problemov in urejanje medsebojnih odnosov. Če boste pustili vse skupaj na miru, boste ravnali najbolj prav. Dobili boste prijetne novice.

 

BIK

Prost dan izkoristite za izlet v naravo, privoščite si kosilo z dobro družbo. Pojdite nekam, kjer je lepo in vnesite kanček romantike in topline v odnos z vašimi najbližjimi.

 

DVOJČKA

Najbolj prijetne vam bodo popoldanske ure, v večernih se izogibajte kritičnosti do vaših najdražjih. Poveste lahko veliko več, kot bi želeli. Mnenja bodo zelo različna.

 

RAK

V zavetju svojega doma se boste počutili najbolj varno. Posvetite se drobnim opravilom, olepšavam, prelistajte kakšen album s spomini in se potopite vanje. Bodite pozorni na svoje najdražje, potrebujejo vas.

 

LEV

Verjetno boste več govorili kot naredili. Tudi prav, da končno poveste svoje stališče. Vendar storite to s čim manj teatra. Končno vaš namen ni še bolj razburkati strasti, ampak obratno.

 

DEVICA

Ves čas boste imeli v mislih pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste opravili. Prenehajte se mučiti s svojo slabo vestjo in z vsemi možnimi negativnimi posledicami.

 

TEHTNICA

Skušajte se obkrožiti z mirom in prijetno družbo ter uživati v harmoniji okusov, barv, vonjev in zvokov. Prijal vam bo intimnejši krog ljudi, množice ne boste prenesli.

 

ŠKORPIJON

Današnji dan lahko odlično izrabite za revitalizacijo svojih moči in ga posvetite duhovnemu napredku. Tudi ukvarjanje z meditacijo je lahko odlična izbira. Večerne urice so lahko romantično razpoložene.

 

STRELEC

Nemirnega duha boste v pričakovanju vsega, kar se bo dogajalo. Ne prehitevajte dogodkov, naj se vam ne mudi tudi med vožnjo. Pazljivost velja tudi za druge udeležence prometa.

 

KOZOROG

Kljub prostemu dnevu boste z mislimi pri delu in pri reševanju poslovnih situacij. Mogoče se vam prav danes utrne kakšna ideja kako naprej. Poslušajte predvsem instinkt.

 

VODNAR

Ne boste razpoloženi, da vam drugi diktirajo tempo, v katerem ne bi svobodno dihali. Lahko reagirate zelo odločno, lahko celo malce nesramno. Pazite na svoje reakcije.

 

RIBI

Čustva vas lahko zanesejo, zato se morate bolj zanašati na realno presojo. Ne mislite, da ste nekaj izgubili, če se soočite z resnico. Pomembno je, kaj vas čaka, ne kaj je za vami.

 

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA 090 68 65, FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.