Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 18. SEPTEMBER

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 18. SEPTEMBER

OVEN

Luna bo povzročala nenadne spremembe v razpoloženju, povečan bo tudi vaš notranji nemir. Več pozornosti morate nameniti sebi in skušati ohraniti moč pozitivnega mišljenja in tudi delovanja.

BIK

Ste v nenehnih padcih in vzponih in doživljate naporno obdobje. Čustvena trenja vam povzročajo, da svoje energije ne morete izražati spontano. Ohraniti morate svoj notranji občutek za ravnotežje. Pred vami je uspešno obdobje.

DVOJČKA

Danes se boste morali odločati za pomembnejšo zadevo, katero že nekaj časa potiskate na stranski tir. Nekdo vam bo ponudil pomoč, sprejmite jo, kajti v prihodnje se obeta dobro medsebojno sodelovanje.

RAK

Nekdo si bo obupno prizadeval priti v vašo bližino, vendar mu boste to preprečevali. Premislite, ali se morebiti bojite čustev in ljubezni, ali samo zapletov, katerih ne bi bili sposobni obvladati.

LEV

Zaradi delovanja Lune se boste premislili in delovali v nasprotju s pričakovanim. Svetujemo vam, da vse okoliščine zelo dobro pretehtate, kasneje boste težko popravljali svoje odločitve.

DEVICA

Pred vami so večje spremembe, zato vam svetujemo večjo strpnost. Preučiti morate vse nenavadne okoliščine, v katerih ste se znašli. Nekdo neprestano misli na vas in vam to na nenavaden način tudi izraža.

TEHTNICA

Vplivi planetov bodo tokrat povzročili , da boste dali prednost ljubezni. Tudi na drugih področjih boste uspešno delovali in morebiti prav danes sprejeli pomembno odločitev.

ŠKORPIJON

Kar nekaj težav se kaže pri uresničevanju novih poti. Tudi tokrat bo zmagal vaš prirojen občutek za preživetje. Čustvene zmeda je kar velika, svetujemo vam, da tokrat uporabljajte razum. Prepustite se toku življenja.

STRELEC

Vpliv hitrih planetov, povzročajo, da je raven vaše energije povečana. Skozi cel dan boste imeli velik elan in voljo do dela. Odločali se boste za pomembne korake, vendar večjih odločitev kljub dobremu občutku ne sprejemajte v tem tednu.

KOZOROG

Venera v Škorpijonu  znamenju dobro deluje na vse odločitve, ki jih boste sprejemali. Ravno tako je tudi Venera odločilna, katera bo povzročila ugodne položaje za poslovne odločitve. V sebi boste občutili večji nemir.

VODNAR

Predali se boste uživanju in lagodnemu življenju. Miselna večje odločitve vas bo obremenjevala, najraje bi pobegnili daleč stran. Prepustite se toku življenja, kajti slej kot prej boste tudi vi takšni kot ste bili.

RIBI

Obveznosti vas bodo tako zaposlovale, da boste mnogokrat povsem pozabili nase. Omislili si boste nov videz in sami sebi naredili veliko radost. Na poti so novice, tokrat ugodne za pomembno zadevo.

 ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA 090 68 65, FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.