Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 19. SEPTEMBER

HOROSKOP ZA TOREK, 19. SEPTEMBER

OVEN

Svojega tekmovalnega duha lahko sprostite na več načinov, tudi z rekreacijo. Pazite, da ne boste pretiravali in si nakopali kakšno težavico.. Zmernost velja na vseh področjih, zaradi nedavnega vpliva  Lune ste  ranljivi.

BIK

Že v dopoldanskem času boste imeli občutek kot, da vas je nekdo izklopil in nikakor ne morete ujeti pravega delovnega tempa. Potrudite se zavestno za povečano koncentracijo. Luna bo v vas povzročala hrepenenje.

DVOJČKA

Vaše mentalne sposobnosti bodo v porastu, zato vas bo vse, kar se bo dogajalo okoli vas zelo zanimalo. Pazite, da ne boste preveč razsipni z energijo in tako storili premalo konkretnega. Za večje odločitve počakajte,

RAK

Če vam bo ponujeno napredovanje, ga nemudoma sprejmite, saj vam bo to v prihodnje koristilo. Svojim interesom morate dati prosto pot, ne ostajajte po nepotrebnem v ozadju. Na ljubezenskem področju se obetajo spremembe.

LEV

Napolnite se z pozitivnimi afirmacijami, da boste dan lažje prebrodili. Zelo boste občutljivi, počutili se boste ranljive, za vsako malenkost boste na robu joka. Odnosi bodo težavni.

DEVICA

V popoldanskih urah se vam bo nervoza umirila in počutili se boste bistveno bolje kot dopoldan, ko boste zelo pod stresom in pripravljeni izbruhniti za vsako malenkost. Občutljiv bo vaš živčni sistem.

TEHTNICA

Ozrite se okoli sebe in prisluhnite govorici teles drugih ljudi. Veliko vam bo povedala. Skušajte ravnati bolj intuitivno, nagonsko, kot pa razumsko. Presenečeni boste nad rezultatom. Dobili boste prijetne novice v večernih urah.

ŠKORPIJON

Če vas ne bo dovolj zaposlilo samo delo v službi, se lotite pospravljanja, na nek način boste morali porabiti nakopičeno energijo. Energije boste imeli sicer dovolj, najbolj pomembno je, da vam ne ostaja neporabljena.

STRELEC

Današnji dan skušajte preživeti nekoliko drugače kot ste vajeni. Vsaka sprememba vam bo dobrodošla spremljevalka in bo vnesla nekaj drugačnosti ter razbila monotonijo.

KOZOROG

Pred vami je naporen dan. Lahko, da se boste podzavestno izogibali odgovornosti in se tudi sicer vedli samosvoje. Lahko pa, da boste počeli tudi tisto, kar veste, da ni prav. Nikar ne delajte škode sebi.

VODNAR

Ste na začetku zelo dinamičnega in aktivnega obdobja, ko bodo zvezde iz dneva v dan bolj na vaši strani. Karkoli se boste odločili, bo dobro, zato lahko sedaj celo izbirate.

RIBI

Vsega se boste lotevali malce bolj počasi. Imeli boste občutek, da že na začetku tedna potrebujete počitek. Zberite se, koncentrirajte svojo energijo in opravite vse potrebno.

 ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA 090 68 65, FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.