Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 19.SEPTEMBER

HOROSKOP ZA SREDO, 19.SEPTEMBER

OVEN

Če se boste pričeli dogovarjati, bo na poslovnem področju vse steklo drugače. Naj vas tokrat vodi modrost, zaigrajte na drugačne karte in uspeh vam je zagotovljen. Nekaj se vam bo sicer upočasnilo, vendar ne boste mogli prav nič pospešiti.

BIK

Mars  vam bo povzročil več stresa, nervoze, povečeval bo tudi prepirljivost in nepremišljene reakcije. Psihično in fizično boste na udaru. Pazljivo torej na vseh področjih. Ampak naredili boste ogromno.

DVOJČKA

Vsak korak, ki ga boste naredili v svoji karieri, vam bo v veliko veselje in vam bo vplival dodatno samozavest. Če ste še pred časom dvomili o svojih odločitvah,  boste v tem času takšnemu razmišljanju zagotovo rekli zbogom.

RAK

Rutinska dela vas bodo utrujala in želeli si boste sprememb. Potrebno bo zdržati skoraj ves mesec, kajti šele tedaj se vam izkazujejo uresničitve nekaterih vaših želja. To vas bo prerodilo, saj se vam obeta popolnoma drugačen ciklus.

LEV

Veliko, veliko prilagajanja bo potrebnega, kar vas bo včasih spravljalo v slabo voljo. Vendar se morate prebiti tudi skozi to, da lahko pridete eno stopničko višje. Stisnite zobe in zdržite in delajte po svojih najboljših močeh.

DEVICA

Vaše misli bodo zelo žive in sukale se bodo okoli denarja, investicij, tudi nepremičnin. Imeli boste ogromno idej. Vseh res ne boste mogli izpeljati, nekaj pa vam bo le uspelo. Vaš moč je v vaši prepričanosti, da je vse mogoče. Če mislite tako, je to tudi res.

TEHTNICA

Izkoristite izredno ugoden položaj Jupitra in Merkurja, ki vam prinaša izjemne intelektualne sposobnosti. Svojo pamet lahko vnovčite kakor vam srce poželi, uspelo vam to tudi tisto, kar bo videti, da je nerazrešljivo. Vaše sposobnosti pregovarjanja bodo na višku.

ŠKORPIJON

Že dolgo čutite, da po starem ne morete več nadaljevati. Spremembe, ki si jih želite, se bodo pričele dogajati še v tem mesecu. Bodite pripravljeni nanje. Veliko bo odstopanj od ustaljenega delovnega ritma, menjate lahko tudi svojo lokacijo.

STRELEC

Vaše počutje bo odlično in širili boste pozitivno energijo. Tokrat boste skrbno čuvali tisto, kar imate in ne boste pripravljeni za prav nobeno pustolovščino. Sicer pa vama tveganje tokrat sploh ne bo potrebno, saj vam bo šlo vse kot po maslu.

KOZOROG

Skrbi in negotovosti se vam bosta kopičili in dosegli svoj vrhunec na sredini meseca. Razloga za obup absolutno nimate. Prav je, da vas bodo okoliščine na tak način prisilile, da boste opravili s preteklostjo in neobremenjeni šli naprej v boljšo prihodnost.

VODNAR

Mikalo vas bo, da ne bi opravili dela, s katerim niste dovolj seznanjeni. To bi bila napaka. Tudi na tem področju, ki ga ne poznate dovolj dobro, se boste uspešno znašli. In končno, tudi ta sprememba vam bo dobrodošla.

RIBI

Na vseh področjih boste morali vzpostaviti več reda, kar vam vedno ne bo najbolj prijetno. Z dobro organizacijo vam lahko to uspe z lahkoto kljub temu, da prave volje ne boste imeli. Vaše misli bodo čisto drugje. Daleč stran od obveznosti.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA 090 68 65, FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.