Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 24. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 24. SEPTEMBER 2018

OVEN

Zelo prepričljivi boste, imeli boste tudi veliko notranjo moč. S svojim vzgledom lahko mimogrede potegnete za seboj še druge, da vam sledijo.

BIK

Niste vajeni take družbe, v kateri je precej nedorečenosti ali celo neiskrenosti. Lahko, da se boste zaprli vase. Doma si boste želeli le to, da vas nekoliko razbremenijo.

DVOJČKA

Ne primanjkuje vam ne žara ne karizme, zato si lahko privoščite razsipati energijo za nepomembne reči, tudi dolge pogovore s prijatelji. Na čustvenem področju boste zadovoljni.

RAK

Dobro veste, kaj je prav in kaj ne. Zmotili vas bodo odzivi nekoga, ki mu morda nočete dati še eno priložnost. Vsaj za popoldan in večer poskusite najti rešitev, ki bo sprejemljiva za vse.

LEV

Poudarjeno potrebo po miru boste čutili ves dan in tudi zvečer. Ne zapletajte se v razprave, ki nikoli nimajo konca. Ljubezenski partner vam bo znal svetovati in obrniti pozornost k pomembnim rečem.

DEVICA

Mogoče, da bodo vaše zamisli naletele na odpor, predvsem starejših. Zvezde vam niso naklonjene, proti večeru se bodo strasti že umirile. Z malo domišljije v ljubezni lahko doživite pravljico.

TEHTNICA

Obstaja možnost, da boste denar zapravljali čisto po nepotrebnem. Sta pa poudarjeni vaša notranja moč in sposobnost prilagajanja, zato lahko nekaj bistveno spremenite.

ŠKORPIJON

Dobro je, da odmislite vse, kar vam v polpreteklosti ni bilo všeč in naskočite prihodnost. Seveda se namig navezuje tudi na čustveno plat, kjer bo za presenečanje poskrbljeno.

STRELEC

V ljubezni ni vse tako kot si želite. Prvi zastoj je že zaradi tega, ker  oklevate med dvema možnostmi. Na koncu boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Potrebno je prebit led.

KOZOROG

Vaš svet čustev je popolnoma v ospredju, a vam trenutne okoliščine ne dovolijo sanjarjenj v taki meri, kot bi si želeli. Izkoristite vse, kolikor vam je dano.

VODNAR

Ni pravi čas, da bi se ozirali v preteklost in analizirali kaj ste naredili in česa ne. Včeraj je zgodovina! Prihodnji dnevi so odvisni od tega, kako se boste odločali danes.

RIBI

Vse, kar se vrti okoli vas, vam je že dobro znano in tokrat se boste brez težav ali kakršnihkoli pomislekov vključili v igro, ki vam bo prinesla veliko zadovoljstvo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.