Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 25. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 25. SEPTEMBER 2018

OVEN

Vaša obveznosti so takšne narave, da vam lahko hitro načnejo živce. Sami dobro veste kdaj se je  treba ustaviti. Nekatere stvari boste postavili na svoje mesto.

BIK

Poskusite dodati temu, kar počnete, malce več energije in dobre volje, pa se bodo stvari hitreje odvijale v takšni smeri, kot si želite. Pojdite med ljudi, da preženete črne misli.

DVOJČKA

Notranji glas vas bo nezmotljivo opozarjal na težave, ki jih nočete videti. Pri uradnih zadevah morate biti dosledni in natančni. Popoldne vas lahko čaka presenečenje.

RAK

Ne izogibajte se vprašanjem, ki vas glodajo. Ujemite trenutek in se soočite s težavami, ki jih predolgo vlečete za sabo. Današnji dan vam lahko polepša zasebno življenje.

LEV

Čeprav boste imeli nekaj dobrih idej in ste se prav odločili, boste preveč nestrpni v pričakovanju rezultatov. Doma je lahko napeto, če boste pogrevali stare zadeve.

DEVICA

Pregovarjanju ne vidite konca, ker boste trmasto vztrajali pri svojem. Več fleksibilnosti bo potrebno za premik. V ljubezni bo preveč mirno za vaš okus.

TEHTNICA

Čeprav se vam bo zdelo, da imate energije več kot dovolj za vse, to ne bo res. Imeli boste dokaj napet dan. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ustavile.

ŠKORPIJON

Novih izzivov se lotite preudarno in počasi. Občutek, da se prilagajate le vi, bo naraščal. Sčasoma boste izgubili živce in se prepustili lastni impulzivnosti.

STRELEC

Spoznali boste, da zaradi vsega res ni treba izgubljati živcev. Pozornost boste razširili na področja, ki so vas zmeraj privlačila. S partnerjem poskusite drugače, na lepši način.

KOZOROG

Izkazali se boste pri težjih opravkih. Ker ste pričakovali pomoč od drugih, bo razočaranje neizbežno. Mnenja ste, da dobivate manj, kot dajete, kar je tudi trenutno res.

VODNAR

Še dobro, da imate dovolj energije za vse, česar se lotite. Ne pričakujte revolucionarnih rezultatov. Vzemite si čas tudi zase, mogoče za kakšen sprehod.

RIBI

Počasi si boste nabrali nekaj energije, ki ste jo v preteklih dneh izgubili. Imate možnosti za ukvarjanje z več zanimivimi zadevami hkrati. Umirjeni boste.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.