Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 26.SEPTEMBRA

HOROSKOP ZA SREDO 26.SEPTEMBRA

OVEN

Splet okoliščin vam ne bo ravno polepšal današnji dan. Težave iz preteklosti lahko privrejo na dan s polno močjo in vas najdejo nepripravljene. Kar pogumno.

BIK

Zaposlite misli in roke, ki se spogledujejo z natančnostjo in doslednostjo. Rezultati nikakor ne morejo izostati. S partnerjem obravnavajte lahkotne teme.

DVOJČKA

Danes nimate ravno veliko možnosti vpliva na okoliščine. Pazite, da ne boste namenjali preveč časa stvarem, ki se vas neposredno ne dotikajo.

RAK

Precej stvari vas bo motilo. Vaše razpoloženje bo spremenljivo, prežemali vas bodo negotovi občutki, še lastnim čustvom ne boste zaupali, kaj šele komu iz okolice.

LEV

Računate lahko na šarm in simpatijo, ki ju prebujate v sogovornikih, zato je dan kot nalašč za trgovino, še posebej, če delate na področju nepremičnin.

DEVICA

V delovni sredini boste izstopali zaradi veščin in posebnosti, ki jih sodelavci ne premorejo. Predvsem intelektualno. Lepih ljubezenskih trenutkov se lahko nadejate.

TEHTNICA

Precej ste nagnjeni k precenjevanju lastnih moči in sposobnosti, upoštevajte to predvsem v prometu in si ne dajte duška pri hitrosti! V partnerskih odnosih izpolnite obljubo.

ŠKORPIJON

Ko boste ugotovili, da nekaterim drobnarijam pripisujete preveč pomembnosti in da je čas za večje korake, se vam bo porodila zamisel, kako boste nadaljevali.

STRELEC

Trenutki aktivnosti se bodo izmenjavali s takimi, ko bi najraje vrgli puško v koruzo in se obnašali malo bolj sproščeno. Veliko bo odvisno tudi od razpoloženja okolice.

KOZOROG

Enega tistih trenutkov preživljate, ko vam z zanemarljivimi napori uspeva prepričati vse v okolici, da ste o vsem obveščeni ter da vas trenutna situacija sploh ne skrbi.

VODNAR

Mnogi se boste prepričali, da človek samega sebe najbolj spoznava v trenutkih, ko mu gre kaj po zlu in se mu izmuzne uspeh, ki ga je že skoraj otipal.

RIBI

Čeprav se vam zdi, da situacija ni ravno sijajna, je pravi trenutek za začetek akcije, katere cilj je reševanje družinskih težav ali nekega pravnega zapleta.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.