Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK 28. SEPTEMBRA 2018

HOROSKOP ZA PETEK 28. SEPTEMBRA 2018

OVEN

Nek dogodek v tem dnevu namiguje na možnost napačnega usmerjanja energije in pazite, da ne izgubljate živce zaradi malenkosti. Na čustvenem področju lahko naredite zmedo.

BIK

Precej na trmasto vam gre. Dopoldne boste goreče zagovarjali tudi tista lastna mnenja, za katere že sami veste, da niso najboljša. Vikend vam prinaša prijetne ljubezenske trenutke.

DVOJČKA

Lahko se prebudi nov interes, ki vas bo v celoti zaposlil. Lahko celo do takšne mere, da boste dali še kakšno od svojih obveznosti na stran. Pretiravati le ni potrebno.

RAK

Malo bolj boste občutili pritiske in obveznosti, ki zajemajo družinsko življenje. Za prehodno obdobje gre, že proti večeru boste razmišljali bolj optimistično. Partner vam bo stal ob strani.

LEV

Pazite na odnose z svojo okolico. Še posebej pazite, da ne boste slabega razpoloženja vnašali v ljubezenske zveze. Vaše razpoloženje bo precej bojevito.

DEVICA

Ker boste izjemno komunikativni in razposajeni, ne bo toliko pomembno kaj se dogaja. V vse boste znali vnesti dobro energijo in prešerno voljo.

TEHTNICA

Dan vam prinaša uspeh pri stikih z javnostjo. Vaš nastop bo odličen, zato v nobenem primeru ne ostajajte v večernih urah doma. Še mislite si ne, kaj vse lahko zamudite.

ŠKORPIJON

Karkoli boste počeli, vse se bo vrtelo okoli denarja. Imeli boste veliko možnosti dokazovanja lastnih sposobnosti. Če imate ljubezensko srečanje, pazite, da ne boste že na začetku preveč obljubili.

STRELEC

Če vas kdo prosi za pomoč, se odzovite pozitivno. Že čez nekaj dni boste ugotovili, da se dobro z dobrim vrača. V ljubezni pa ne boste ravno blesteli.

KOZOROG

Niso najboljši dnevi za nakupe, še posebej, če se odločate za tehnične predmete. Dopoldanske ure bodo za ljubezen veliko boljše kot večerne. Če bosta kaj načrtovala, počnita to dopoldne.

VODNAR

Zaradi ljubega miru poskušajte že v jutranjih urah zadeve čim bolj organizirati, da bo vsak vedel, kaj ima postoriti! V ljubezni bo nekaj srednjega; ne boste razočarani, navdušeni pa tudi ne.

RIBI

Bodite pripravljeni na povečano število informacij, ki bodo namenjene samo vam. Razmišljali boste, če bi jih sploh posredovali naprej. Še bolj zanimivo se bo dogajalo v ljubezni.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.